60CM Odos karoliai PS4 žaidimas Neatrastų 4 Vagis Pabaigos Nathan Drake karoliai Smegenų Grandinės Ilgio Karoliai, papuošalai vyrams, Aksesuarai

€0.66

-29%

€0.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas.

Atkreipkite Dėmesį: Visos prekės yra mūsų gamyklos kainų ir geros kokybės, jūs galite palyginti kainas ir kokybę su kitų pardavėjas, mes suteikti jums su gamyklos kainų ir puikus aptarnavimas ,tikiuosi, kad jūs ir jūsų klientas gali gauti daugiau geros kokybės ir pigiai prekės mūsų parduotuvėje.Taip pat tikimės, kad galime sukurti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis. Mūsų parduotuvėje suteikti Europen Stilius,Mada,Kūrybingi Papuošalai. Jei jūs pirkti 1 vnt,prašome tiesiogiai pirkti,ačiū. Rusija pirkėjas prašome suteikti jums visą vardą, Kai jūs perkate prieš, nes tai yra Rusijos rašyti naujų taisyklių, Jis padarė savo vardą,pavardę ir vidurio vardas kitaip ,paketas bus grąžinti.Ačiū! Apie Lašas laivybos agentas Mes už prekes galite siųsti savo klientams,nereikia papildomų išlaidų,mes apsaugoti jūsų privatumą ir nebus suteikti bet kokios vertingos sąskaita sklype, Jei jums reikia greitas pristatymas į jūsų klientai,jūs galite pasirinkti ePacket. Grįžti ir Kompensacijos Atsiliepimus Apie bičiulio, 1. Ačiū už jūsų dėmesį į tai, ar mokėjimo mūsų daiktų, jei esate patenkintas savo pirkiniu, prašome pateikti mums Penkių Žvaigždučių! Labai ačiū! 2. Jei jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu , prašome susisiekti su mumis pirma, vietoj atidaryti ginčą taip, kad mes galime išspręsti šią problemą, jums laiku. Dėkojame už jūsų pagalbą. Linkiu jums a nice day!

Medžiaga Metalo
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas cinko Lydinys
Pakabukas Dydis 50cm+extension
Stilius Madinga
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pakuotė OPP Pakavimo,1pc,Drop Laivyba yra GERAI
Funkcija Miego Tracker
Prekės Pavadinimas MQCHUN
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
etninės karoliai Karoliai vyrams
Lytis Unisex
Modelio Numeris Žiedas, Karoliai
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
chocker ilgi karoliai
Greitai Freeshipping Kad>150ued DHL/FEDEX/UPS/EMS
Elemento Tipas Karoliai
moterų karoliai Pareiškimas karoliai
Formos\modelis Gyvūnų

Panašūs produktai