10000 Šeriai Soocas X3 Teptuku Vadovai, Vaikų Pakeitimas Elektros dantų šepetėlį Galvos Xiaomi Mijia SOOCAS X5 Vadovai Vaikams

€2.82

-51%

€5.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakeisti Dantų Šepetėlį Vadovai, Namų Apyvokos Prietaisai, Pigūs Pakeisti Dantų Šepetėlį Vadovai, Aukštos Kokybės Namų Apyvokos Prietaisai, Pakeisti Dantų Šepetėlį Vadovai.

10000 Šeriai Soocas X3 Teptuku Vadovai, Vaikų Pakeitimas Elektros dantų šepetėlį Galvos Xiaomi Mijia SOOCAS X5 Vadovai Vaikams

>>>>Aprašymas

Savybės: ● Įmontuotas Philips Vaikai Elektroninių dantų šepetėliai. ● Valyti dantis ir pranešimų dantenas ir švelniai. ● Efektyviai pašalinti maras be dirgina dantenas. ● Minkšta šerių, išplėsti į gelmes dantis, efektyviai pašalinti bakterijas. ● Didelės spartos sukasi ir šiek tiek vibracijos, kurios gali skatinti burnos kraujo apytaką, masažuoja dantenas organizacijų. ● Patvarus naudoti ir lengva pakeisti. ● Tinka vaikams. ● Stomatologai rekomenduoja pakeisti savo teptuku galvos kas 3 mėnesius optimalius rezultatus.

>>>>Pagrindinės funkcijos

>>>>Po Pardavimo

Apie Ženklas Sklypas Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti reikalavimų vietoje. Po Pardavimo Pateikite mums įrodymų, vaizdo, jei produktai turi kokių nors problemų, gavusi siuntinį per 7 dienas, mes siūlome pakeisti arba grąžinti patvirtinę problema. Apie Atsiliepimą Mes į cusotmers, kaip ir mūsų draugai. Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis. Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų. Tada galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo gauti siurprizas. Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą!

>>>>Apie mūsų įmonę

>>>>Atkreipti dėmesį

4 funkcija Pakeitimo Dantų Šepetėliu Vadovai
Funkcija 7 pakeitimo teptuku vadovai
dydis 2/3 pcs toothbrush heads
Funkcija 9 Vaikai Elektros Dantų Šepetėlį Vadovai
Funkcija 1 Už Soocas X3 Dantų Šepetėlį Vadovai
Funkcija 11 Už Soocare Soocas X5 X3 Antgalis Dantų Šepetėlį Vadovai
Elemento Tipas Galvos, Dantų Šepetėliai
Kiekis Skaičius 2/3
Modelio Numeris Už Soocas X3 Dantų Šepetėlį Vadovai
Funkcija 8 Jėga yra vienodas ir efektyviau valyti dantų paviršiai
Poveikis Kruopščiai valo dantis & dantenas
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Funkcija 5 Didelio Tankio Dantų Šepetėliu Vadovai
2 funkcija Už Soocas Teptuku Vadovai
Funkcija 10 Tinka vyresnio amžiaus žmonėms, nėščioms moterims,vaikams baby
3 funkcija Už Soocas Elektros Dantų Šepetėlį Vadovai
Funkcija 13 Už Xiaomi Mijia Dantų Šepetėliai Vadovai
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija 12 Už Xiaomi Mijia Dantų Šepetėlį Vadovai
Funkcija 6 Super Minkštas Šepetys Vadovai

Panašūs produktai