UV Dervos AB "Klijai Medienos Medinių Lovelių Taurės Pad" PASIDARYK pats " Epoksidinės Miestelyje Amatų Priėmimo Priedai

€3.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Rankų darbo, Natūralūs Akacijų Medienos Miestelyje Round Square "PASIDARYK pats" Derva Teacup Kilimėlis Mediniai Padėkliukai Gėrimams, Dervos, Dailė ir Amatai, Jei jūs norite įsigyti "PASIDARYK pats" rinkinys už šią formą, prašome spausti čia: 100% brand new ir aukštos kokybės, visiškai natūralus, akacijos medienos , sklandžiai sumažinti lūžių apvalios ir kvadratinės formos, kiekvienas gabalas yra skirtingas, ir ne nuobodu,Kuriame magin dervos meno, amatų, Įdėti jį kartu su derva, liejimo tai kilimėlis, Tai bus puiki diy projektas, kad miestelyje už mylimą tie patys . Atkreipkite Dėmesį: Dervos negali patirti per karšta, temperatūra, rodo ne įdėti per 80 ° karšto vandens dervos motina. Yra daug cricle ženklai ant duobių miestelyje iki rankų darbo, Jis bus ne akivaizdus po supilkite dervos į duobes, Tai priklauso ne kokybės klausimas, Tikimės jūsų supratimo!!! Medžiaga: Medžio Forma: Apvali ,Kvadratinė Tipas:1# 2# 3# 4# 5# 6# 7#(Pasirinktinai) Dydis: Skersmuo 7cm/2.8" Daugiau išsamios,rasite nuotraukų, Kiekis:1 Vnt.

Skelbimas:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. Prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums mokėti.

2.Kiekvienas gabalas skiriasi modelis, tekstūra, spalva ir pan. Kaip jie yra iš natūralaus medžio.

3.Medienos gabalus rankiniu būdu skaldyti, todėl plaukeliai ilgio ir formos yra ne tas pats, ir neatrodo lygiai taip pat kaip nuotraukose. 1 Vnt x Epoksidinės Dervos Meno Medžiaga.

Elemento Aukštis 2cm
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Produkto Savybės Medžio Dėklas Mediniai Puodelio Padas
Elemento Plotis 9cm
Modelio Numeris Amatų Priėmimo Priedai
Prekės Svoris 55g
Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Ilgio 9cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai