1pcs PVC Mielas Animacinių filmų Magnetas Šaldytuvas Suvenyrų Mielas Dinozaurų Dekoratyvinis Magnetai, Magnetai Šaldytuvai

€0.58

-30%

€0.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šaldytuvas Magnetai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šaldytuvas Magnetai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šaldytuvas Magnetai.

Prekės Informacija [Produkto pavadinimas]: Šaldytuvas Magnetas [Produkto svoris]: 3.0 g [Produkto medžiaga]: PVC+Magnetinio [Pristatymas]: Nemokamas pristatymas [Magnetas skersmuo]:13MM [Pakavimo]: paketas su gražia dovanų maišeliai [Atostogų dovanų]: Valentino diena/Gimtadienio/Sukaktis (PASTABA:tikrasis dydžio prekės gali būti šiek tiek kitaip, nes rankinis matavimas, prašome kreiptis į nekilnojamojo prekės)

Pastaba: Šios nuotraukos yra tik nuoroda,

Prašome patvirtinkite, dydis su realiais produktais.

Pristatymas 1.JAV,,mes būtų laivas-juos jums E-Pakelis,ji turi apie 15-25days. 2. Į kitas šalis, Jei bendra jūsų užsakymas yra mažesnis nei $5,sklypas yra siunčiami paprastu paštu. Sekimo numerį, nėra. 3. Tačiau, Jei bendra jūsų užsakymo daugiau nei $5,sklypas yra siunčiami per Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,Sekimo numerio nėra. 4.Jei jūsų užsakyme daugiau nei 120usd,rekomenduojame pasirinkti, greitas pristatymas,pavyzdžiui, DHL,EMS E-EMS ar kitų express pristatymas būdu. 5.Pls dėmesį, kad, Brazilijos,Peru, kad reikia apie 60-120days,nes tai yra nemokamas pristatymas,tikiuosi, jūs galite suprasti. Mielas drauge,jei jūs negalite laukti, ar reikia juos gimtadienio,pls susisiekti su mumis,norėdami patikrinti, laivybos laikas... Jei sklypas ne pasiekti jums be pristatymo įsipareigojimų laiko,pls susisiekti su mumis pirma,mes išduoti pvm grąžinimo jums ar išsiųsti. pls nereikia atidaryti ginčo ar kairę prastų atsiliepimų ,ačiū iš anksto.

Amžius > 6 metų
Magnetinis Lipdukas Stilius Gyvūnų
Lipduko Tipas Magnetinis Lipdukas
Lapo Dydis S
Modelio Numeris 5064
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Animacinių filmų
Specifikacija Single-piece Package
Tipas Šaldytuvas Magnetai

Panašūs produktai