5vnt Katė Formos Keraminės Granulės Mielas Gyvūnų Modelio Formos Karoliukai Papuošalai Priėmimo Apyrankės, Karoliai Rankų darbo "PASIDARYK pats" Priedai

€1.63

-25%

€2.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai.

5vnt Katė Formos Keraminės Granulės Mielas Gyvūnų Modelio Formos Karoliukai Papuošalai Priėmimo Apyrankės, Karoliai Rankų darbo "PASIDARYK pats" Priedai

Medžiaga:Keramika

Spalva:Raudona,rožinė,juoda,ruda,mėlyna,žalia,geltona,oranžinė

Granulių forma:Netaisyklingos formos/cute gyvūnų formos

Granulių dydis:14*14*11mm

Pakuotė:5vnt Keraminiai Karoliukai Pirkinių Pastaba : dydis ir spalvos mūsų produktai yra visiškai sukomplektuota. Jei norite, kad kiti dydžiai, prašome ieškoti parduotuvėje ar palikti mums žinutę. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Laivybos Ir Atvykti Kartą Mes bus išsiųsti per 3 dienas po to, kai jūsų užsakymų patvirtina sistema . Įsitikinkite, adresas ir telefono numeris yra teisingas.

Užsakymo Suma

Pristatymo būdas (Nemokamai)

Numatomas Laikas

Pastaba

Užsakymo

Yanwen Ekonomikos Oro Pašto

25-60days

Ne logistikos stebėjimo informaciją

Kad>$8

Kinija Paštu, Oro Paštu

15-45days

Kad>$150

EMS/DHL/Fedex/TNT .ir t.t

3-7days

Kad>$10

epacket

7-25days

Tik Amerika

Grįžta Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausią mes galime padėti grįžti, jei prekės yra kokybės problemų ir žalos . Jūs privalote užtikrinti, kad prekių, neapgadinta, priešingu atveju, jūs turite prisiimti atsakomybę . Jums reikia padengti grąžinimo siuntimo išlaidas .

Apie Mus Esame profesionalus papuošalų gamintojas, mes turi 12 metų profesinę gamybos patirtį. Mes esame gerai žinomas prekinis ženklas Kinijoje. Visi mūsų gaminiai yra gamyklos tiesioginio pardavimo, visi produktai yra mažiausia kaina. Mes paramos ir didmeninės, ir OEM, kviečiame įsigyti .

Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums .Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų . Prašome susisiekti su mumis prieš, jūs suteikiate mums neigiamą atsiliepimą, jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, mes derėtis išspręsti .

Spalva Raudona,rožinė,juoda,ruda,mėlyna,žalia,geltona,oranžinė
Prekės Svoris 12g
Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados
Išorinis Skersmuo 14mm
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Forma Nereguliarus
Medžiaga Keramikos
Granulių Forma Netaisyklingos formos/cute gyvūnų formos
Granulių Pakavimo Ziplock krepšys
Granulių Svoris 12g/5vnt
Metalo Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas TESSYSTORE
Skylės Dydis 2mm
Granulių Dydis 14*14*11mm
Modelio Numeris Keraminiai Karoliukai

Panašūs produktai