2vnt 3W balta LED Šilumos Kriaukle Aliuminio Pagrindo Plokštė, PCB Lenta Substrato 20mm LM Dalys / Blykstė / Lempa Dėmesio skirti "PASIDARYK pats" žibintai

€0.78

-32%

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šviesos Karoliukai, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Šviesos Karoliukai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, led žibintuvėlį "pasidaryk pats", led žibintuvėlis dalys, 3w pcb.

- specifikacijos: 3 w, didelės galios LED balta šviesa

- spalvos temperatūra: 8000-9000 k

- srauto (ryškumas) : 150-170 lm (liumenų)

- pirmyn įtampa: 3.2 v - 3.4 v

- galia: 3 w

-Spalva: balta

Filmavimo natūra, tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate

Bendrovė nuoširdžiai plačiajai klientams teikti elektroninių komponentų. Jūs galite siųsti man sąrašo, elektroninių komponentų ir galiu parengti prekių citata ir pristatymas pagal užsakymą pagrindinė įmonės: SMD/CINKAVIMAS elektroninių komponentų, rezistoriai, kondensatoriai,diodai, šviesos diodai, draudimo vamzdis, kristalai, tantalo kondensatorių, šilumos,varistor, aliuminio elektrolitinių kondensatorių, magnetinių rutuliukų, induktyvumo ričių,potenciometras, reguliuojamas pasipriešinimo, reguliuojamas talpos, iškrovimo vamzdis,TELEVIZORIAI diodas, schottky, maitinimo IC serijos elektroniniai komponentai.

Skelbimas : Mes siūlome, kai užsakymo suma yra didesnė arba lygi 5 USD,prašome pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ar kita ( Žr. žemiau ), jei norite, visą stebėjimo informaciją.

Naujas sekimo numerį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius galima atsekti tik prieš jį atvykti į oro uostą, iš savo šalies.

Apie laivybos logistiką: Turimą stebėjimo informaciją: Kinija Paštu, Oro Paštu , Specialios Eilutės-YW , ePacket , Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas , Basilico-pica.lt Premium Pristatymas , EMS , Fedex IE , DHL , TNT , UPS , ir t. t Nėra stebėjimo informaciją: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , Yanwen Ekonomikos Oro Pašto

Siuntimo Informacija: 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 7. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. Atsiliepimai: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Prekės Pavadinimas EziUsin
Elemento Tipas Kamuolys
Įtampa 3.0-3.4V
Dabartinis ..
Modelio Numeris 3W balta LED Šilumos Kriaukle Aliuminio Pagrindo Plokštė, PCB Lenta Substrato 20mm Fo

Panašūs produktai