Naujas Paprastas Ovalo formos Sidabro Padengtą Violetinė Amethysts Rose Rožinis Kvarcas, Lazuritas Natūralaus Akmens Pakabukas dėl bižuterijos Karoliai

€1.58

-28%

€2.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabučiai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Pakabučiai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Pakabučiai.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Laimingas Pirkinių

Paprastas Ovalo Formos Sidabro Padengtą Violetinė Amethysts Rose Rožinis Kvarcas, Lazuritas Elipsės Pakabukas dėl bižuterijos Karoliai

Aprašymas: Būklė:Naujas Medžiagos: Ametistas & Black Onyx & Mėlyna Smėlio & Rudos Smėlio & Dalmation Jasper & Green Aventurine & Red Jasper & Rose Kvarco & Tigro Akimi & Unakite & Snaigės Akmens Dydis(Apytiksliai):Apie 32x24 mm Masė:(Apytiksliai) 13g/vnt Kiekis: 1PC Pakuotė:Opp Krepšys + Bubble Wrap Pastaba: Natūralus akmuo su natūraliu venų ir spalvų, galite ne tikrai yra, visi pat kaip nuotraukos rodo, prašome patikrinti jį prieš vietoje užsakymą, Ačiū.

Daiktų, Paveikslų Paroda:

Mieli pirkėjai:

1, Kad suma yra mažesnė nei $10 (Galima kartu pirkti),paketas bus išsiųstas Kinija po eilinio mažas Pakelis Plius ar kitų paprastų mažų Paketų siuntimo būdų. ( sekimo numerį, nėra availble , negali sekti siuntimo informacija .Pristatymo laikas:39 iki 60 darbo dieną.)

2, jei Užsakymo suma daugiau kaip $ 15 , paketas bus išsiųstas Kinija Po Registre, Oro Paštu,Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,ePacket.( Jeigu sekimo numerį,gali sekti siuntimo informacija .Pristatymo trukmė:15-60 darbo dienų.

Piko sezono metu, Pakuotės sekimo įrašo, būtų atidėti šiek tiek internetu. Jei galite sekti savo siuntos,Prašome susisiekti su mumis.

3, Kad >180USD,Per Išreikšti , Išskyrus nuotolinio valdymo Srityje .(Kai kad daugiau nei 180USD,Pls pasirinkti" Pardavėjo pristatymas Metodas",Mes išsiųsti paketą Express pagal jūsų užsakymą,ji paprastai trunka 4 -12 darbo dienų.)

Jei ilgą laiką negavo sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti jūsų laiko. Labai ačiū!

4 foto nerodo tikrąjį dydį, Prašome kreiptis į Aprašymas dydžio detales.

5, Spalva gali šiek tiek dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

6, Visos prekes yra geros kokybės ir, laikantis griežtų bandymų, kol jie yra siunčiami. Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.Dėkojame už jūsų paramą!

7, mes paramos Lašas prekybos Paslauga.(Pls pakeisti savo adresą į savo klientų adresų prieš pateikdami užsakymą,jei turite kokių nors prašymų ,Pls palikti pranešimą į jav.)

Paslaugos :

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną . Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Apmokėjimas:

1.Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Basilico-pica.lt ateityje. Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

2.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Basilico-pica.lt, ir nebus išleistas į mus, kol jums priimti jūsų užsakymą .

Pristatymas:

1.paketas bus išsiųstas su 3 Darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo(išskyrus Atostogas).Jei negali išsiųsti mes su jumis susisieksime val,ir tolesnių laivas jį val.

Mes, yra uždarytas, savaitgaliais ir NE laivo sekmadieniais!

2.Paketai bus išsiųsti per Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas, ePacket(12-30 darbo dienomis atvyksta) arba China Post " Oro Paštu. Kinija Paštu, Oro paštu, reikės 15-60 darbo dienų atvykti į savo rankas.

3.Jei nurodymas yra daugiau kaip 180 JAV dolerių, Mes laivas Express .Tokios, kaip DHL, UPS, FedEx ar AVS nemokamas pristatymas kurios bus pristatomos per 3-12 darbo dienų.

4.Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimus laivybos paslaugas. Bet mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, Bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, Prašome susisiekti su mumis, Mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

Pakuotė

Kiekvienas užsakymas yra išsiųstas naudojant Burbulas voką arba daugiasluoksnio kartono dėžutėje. Ji apsaugo daiktus nuo žalingų tranzitu, kai jis pasiekia kiekvieną klientams'hand

Atsiliepimai

Mieli Pirkėjai, Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus . Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus po gauti juos, Prašome nedelsiant susisiekti su mumis ir parodyti mums, kai nuotraukos problemas, Mes padaryti mūsų geriausias pastangas, kad išspręsti jas jums.Ačiū labai už 5 Žvaigždžių Atsiliepimus!

Dėkojame už jūsų visting. Laimingas pirkinių

Stilius Madinga
Metalų Tipas Vario
Lytis MOTERIS
Formos\modelis radiestezja švytuoklės
Funkcija Papuošalai Apdaila
Modelio Numeris P1013
Elemento Tipas Pakabučiai
Suderinamumas Papuošalai
Medžiaga Mūrinis
Akmenys Rožinė Krištolas,Lazuritas,balta kristalų,Amethysts,Aventurine,Opalite
Bauda ar Mados Mados
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE

Panašūs produktai