7PCs Meldas Natūralių Džiovintų Gėlių Mažas Pampos Žolė Phragmites "PASIDARYK pats" Dirbtinės Gėlės, Augalai, Skirti Dekoro Namai, Vestuvių Dekoravimas

€0.50

-29%

€0.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės.

Džiovintų gėlių puokštė: mažas nendrių, džiovintų gėlių puokštės ir gėlės yra pasirinktas iš Kunming Dounan Tarptautinė Gėlių Rinką aukštos kokybės dažymo ir džiovinimo. Ilgalaikio bendradarbiavimo su vietos gėlė ūkininkams. Taikymo sritis: namų baldų, gėlių parduotuvė, gėlių, nuotraukų rekvizitai, siųsti studentai, draugai, giminės, draugės. Gaminio spalva: pirminių spalvų, žalia, geltona, rose, violetinė, žydra, oranžinė, šviesiai rožinė, raudona, balta. Produkto parametrai: 10 spalvų, skaičių 7 / pluoštas, bendras ilgis apie 40-50cm, ilgis dribsnis yra apie 15cm. Privalumai džiovintos gėlės: Ilgaamžiškumas, daugiau nei realus ir gamtos pranašumus, dirbtinės gėlės, gali būti naudojamas nepertraukiamai daugiau kaip vienerius metus, be apribojimų, sezono, pridedant meninę atmosferą gyvenimo aplinką, kad gyvenimo aplinka kvapnus. Sausų gėlių išsaugojimas: Prašome padėkite jį sausoje vietoje, ne įdėti ją į drėgną vietą, sausos gėlės turi būti kvėpuojantis. Dažytų kūdikis yra tvarkomi, paprastai ji neblunka, nesijaudinkite! Pirkimo skelbimas: bus šiek tiek gėlių galvos lašas per pašto procesą. Prašome don ' t pirkti klientas, ačiū.

Atnaujintas pakuotės, geresnės kokybės,Rekomenduojama daugiau pirkėjų

Mokėjimas 1. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą. 2. Prašome palikite pastabą mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis). 3. Telefono numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo. Pristatymas 1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo. 2.EMS,DHL, TNT, "Fedex", , Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express". 3. Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti atvykimo laikas 4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Paslaugos 1. Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija . 2.Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 3.Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą 4.Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausią prekių ir paslaugų, kad jums malonu apsipirkti nuotaikos čia. Ačiū!

Stilius Gėlė
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Nekilnojamojo Džiovintos Gėlės
Skaičius, Vnt 7/30/50Pcs
Naudoti Vestuvių, Pobūvių,Monther Diena,Kalėdos,Valentino diena mariage
Paslauga Mažmeninė didmeninė dropshipping
raktinis žodis Dirbtinė Gėlė
Gėlių Stilius Gėlių Puokštė
Tipas Džiovintų nendrių gėlių
Programos scena biuro, miegamasis, gyvenamasis kambarys, kavos staliukas, namų dekoro
Gėlių ilgis 3-15 cm
Medžiaga Džiovintos Gėlės
Proga Vestuvės
Klasifikacija
Ilgis apie 40-50cm
Amatų Rankų Darbo Produktai
Keyword1 Džiovintų Gėlių
Prekės Pavadinimas QIANHUAYU
produkto pavadinimas Mažas nendrių džiovintos gėlės

Panašūs produktai