Vyriški 7 Čakra Gydymo Zawalcowany Apyrankės Klasikiniai Natūralios Lavos Akmens Difuzorius Apyrankės Hommes Pulseras Banlace Jogos Papuošalai Dovana

€1.36

-29%

€1.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kryptis Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kryptis Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kryptis Apyrankės.

Prašome Atkreipti Dėmesį, 1.Mini, Kad yra 1 vnt/Poros/Set Nemokamas Pristatymas,galite Maišyti Tvarka. 2. Kad >3pieces/porų/komplektas: Nemokamai Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,Yanwen Ail Paštu . 3.10$ 4.Kad > 120$:Nemokamai Express Pristatymo Paslaugas.(EMS,DHL, "FEDEX", UPS) 5. Mes tiekiame nuleisti pristatymas/didmeninė/pritaikytą dizainą. Pastaba: 1.Mes paramos mažmeninė, didmeninė prekyba, dropshipping ir pritaikymas. 2.Mes turime mūsų pačių gamykloje. Maloniai prašome nusipirkti, jei jums reikia. 3.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes atsakysime į tai.

4.Prašome Palikite mums neigiamų atsiliepimų arba Neutralų atsiliepimą, arba mažas balas išsamiai reitingų pardavimas, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš jūs tai darote, ačiū jums labai už jūsų supratimą.

Prekės Pavadinimas OIQUEI
Bauda ar Mados Mados
Funkcija Mados Energijos Joga Apyrankės Moteris vyras
Grandinės Tipas Zawalcowany Apyrankės
Modelio Numeris Gamta Akmens Charms Bangles
Nustatymo Tipas NĖRA
Ilgis About 17-19cm
pora apyrankė Apyrankė Femme hommes
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas cinko Lydinys
Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Spalva kaip nuotraukoje
Proga Vakarėlį,Vestuves,Gimtadienį,Jubiliejų,Dovanų,Kasdien
Lytis moterims,vyrams
Pakavimas 1pcs/opp krepšys
Medžiagos Akmuo,Matel
Medžiaga Mūrinis
Elemento Tipas Apyrankės
Stilius Madinga
Formos\modelis ROUND
Vario karoliukai NĖRA
Suderinamumas NĖRA
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės

Panašūs produktai