M. 2-3 Šilumos Kriaukle Aušinimo Pagalvėlės M. 2280 2 SSD Šilumos Disko Aliuminio Šilumos Kriaukle Sklaida Radiatorių Šiluminė Padas ssd m2 Stalinį KOMPIUTERĮ

€3.29

-28%

€4.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gerbėjai Ir Aušinimo, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Gerbėjai Ir Aušinimo, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Gerbėjai Ir Aušinimo.

Jonsbo M. 2-3 Šilumos Išsklaidymo Radiatorių Aliuminio Lydinio, Šilumos Kriaukle Šilumos Aušinimo kempinėlės M. 2280 2 SSD

Ypatybė:

1. Visi aliuminio + anodo šlifavimas, gali ne tik pagerinti išvaizdą visą mašiną, bet taip pat tinka važiuoklės ortakyje su 45 ° linkę vėjo vadovas struktūra, greitai pašalinti šilumos VSD, ir mini dydis suteikia geresnį suderinamumą.

2. Nukreipimo tipo visi-aliuminio šilumos kriaukle, su aukštos kokybės šilumos laidumo silikono padas, greitai atlikti šilumos, kad būtų išvengta perkaitimo ir sulėtinti.

3. Paviršius yra apdorotas anodo šlifavimas procesas, kurio subtilus tekstūros, antikorozinės ir anti-rust, ir nėra lengva būti purvinas.

4. Aštrių kraštų ir kampų, paprastų linijų ir metalo tekstūros sukurti paprastą pramonės stiliaus nukreipimo kanalų.

5. Šilumos išsiskyrimas yra ne tik populiariausi, bet juostele linija apačioje, taip pat padidina šilumos išsklaidymo srityje, kad būtų greitai pašalinti šilumos.

Specifikacija:

Taikoma Tipas: M. 2 sąsaja 2280 spec. VSD, tinka tik vienpusis Chip Kietasis Diskas

Aušinimo Būdas: Drenažo Pasyvus Aušinimas

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Dydis: 73 X 24.4 X 9.6 mm/2.87 X 0.96 X 0.38"

Spalva: Raudona

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Šilumos Kriaukle

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Basilico-pica.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo su originalia pakuote, jei įmanoma. Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Basilico-pica.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Heatsink Medžiaga Aliuminio
Ventiliatoriaus Greičio Kontrolės Ne RPM
Prašymas Kietasis Diskas
Modelio Numeris šilumos kriaukle
Linijos NĖRA
Guolis Rutulinis Guolis
2 funkcija šilumos kriaukle
Aušinimo metodas Drenažo Pasyvus Aušinimas
Tipas Heatsink
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Jonsbo
Galia 1W
dydis 73 X 24.4 X 9.6mm/2.87 X 0.96 X 0.38
Kilmės KN(Kilmės)
Ventiliatorius Gyvenimo 100000 val.
Ventiliatoriaus Dydis 120x120x25mm
Spalva Raudona/Pilka
Oro Kiekis 20CFM
Funkcija 1 M. 2 SSD NVMe Šilumos Kriaukle
Medžiaga Aliuminio lydinys
Triukšmo 18dBA

Panašūs produktai