10vnt/Set Spalva Ritininis Popierius Washi Izoliacine Juosta Vaivorykštės Spalvų Lipnių Klijų "PASIDARYK pats" Amatų Dekoro Washi Tape Lipdukai Scrapbooking

€5.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Biuro Lipnia Juosta, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigus Biuro Lipnia Juosta, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Biuro Lipnia Juosta.

Sveiki atvykę į didmeninės ir lašas laivybos 1)Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą" 2)Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą" .Ačiū jums labai!!! ^-^ 3)Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemas, ne kartą ---------------------------------------------------------------------------- Naudojimas: Vaivorykštės Spalvų Lipnių Klijų Popieriaus Amatai Lipni klijuojamas Lipdukas Dekoratyvinis Washi Tape Rulonais Spalva:Sumaišyti vaivorykštės spalvų Ilgis:5M Plotis:7MM, Storis:2.7 MM Funkcijos: "PASIDARYK pats" dekoratyvinės juostos komplektą Sudaro:10vnt/ Juostos Ir popierius, juostos, kurios gali būti naudojamos pakuotės, apdailos ir amatų rūmai. Jis turi gerą lankstumą, lengva, ašarojimas, lengva rašyti, lengva klijuoti, ir nepaliks negražus gumos ženklai ir sodriomis spalvomis. Į vartojimo sritis yra labai plati. Sticky notes, memo lipdukai, etiketės, dienoraštis, papuošalai, nuotrauka antraštės, apdaila, kai pakuotė... Vežimą: 1) Dauguma sklypų bus išsiųsti per Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu. Express pristatymas yra pigiau už didelius užsakymus, įveskite užsakymo numerį ir Basilico-pica.lt bus pasirinkti pigiausias pristatymas metodas jums. 2) Mes negalime įsitikinkite, laivybos laikas,nes yra daug veiksnių, iš mūsų kontrolės gabenimas, tikiuosi, kad jums galėtų maloniai suprasti. Paprastai tai užtruks apie 15-60 dienų Oro paštu, 5-20 dienų iki express pristatymas. 3) Visos prekės yra išsiunčiamos per 5 dienas nuo mokėjimo procesas yra baigtas, ir beveik elementus canbe siųsti 48 valandas. Garantija: 1) Mes bus įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto. Atsiliepimų: 1) Savo pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, bus mūsų geriausias grįžti tarnauti jums. Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų. Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi ir padės mums geriau jus aptarnauti. 2) Jei esate ne laimingas su mūsų produktais ir paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš jums pateikti neigiamų atsiliepimų. Kai yra problema, kaip pranešama, visas mūsų darbuotojai bandys geriausiai jums padėti emisijos įvyko. Dėkojame už jūsų supratimą. 3) Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis , mes pasistengsime atsakyti į visus mūsų klientų ir išspręsti problemą, jūs turite įvykdyti.

Modelio Numeris CRT69
Plotis 7MM
Ilgis 5M
Prekės Pavadinimas hopk
Lipnios Juostos Tipas Izoliacine Juosta
Funkcija "PASIDARYK pats" dekoratyvinės juostos
Storis 2.7 MM
Spalva Sumaišyti vaivorykštės spalvos
paketas Apima 10vnt/ Juosta

Panašūs produktai