4pcs / set Naujas 0,5 mm Vaivorykštės Spalvų Trinamos Gelio Rašiklis Rub Magija Stumiama Tušinukas Su Mėlynos spalvos Korekcijai & Mėlyna / Juoda Šerdelėmis

€0.87

-30%

€1.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gelio Rašikliai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Gelio Rašikliai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, trinamą gelio rašikliai, Gelio Rašiklis, rašiklis gelio rašiklis.

Pavadinimas: Trinami Gelio Rašiklis Stilius:4 stilius Pen Ilgis: apie 14.9 cm Papildymo Ilgis: apie 11 cm Rašyti Taškas: 0.5 mm Trinami: Taip Pen Įpakavimas: 4 Vnt Papildymo Pakuotės: 5 Vnt prekės Aprašymas Trinamos Parkeris yra specialus pildymas, kuri skiriasi nuo įprastos pildymas. Jei korekcijai apie Trinamą Pen patirtis, aukšta temperatūra (tai gali būti transportavimo metu). spalva rašiklio šerdelės pasikeis (bus baltumo), ir net sukelti papildymas negali būti parašyta. Jei susidūrėte su tokia situacija, galite užšaldyti rašiklio šerdelės į šaldymo kamerą. Po 12 valandų, spalvos rašiklio šerdelės, bus grįžti prie normalaus.Pašalinti korekcijai iš šaldytuvo; jums reikia palaukti 1-2 valandas, šerdelės, galima naudoti įprastai. Pirkėjų dėmesio, Nes trinamos pobūdį, negali būti naudojami vertybinių popierių ir svarbius dokumentus, pasirašyti darbo

Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį.

◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.).

◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo. Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Tipas Gelio Rašiklis
Trinamą Ar Ne Taip
Prekės Pavadinimas XIALUOSHAN
Gelio Rašiklis Rašalo Funkcija Normalus
Modelio Numeris stebuklinga Gelio rašiklis
Pavadinimas Trinamą Gelio Rašiklis
Gelio Rašiklis Rašalo Tipas Gelis-Rašalo
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen
Rašyti Taškas 0,5 mm

Panašūs produktai