Mielas Mažai Kiaulių Automobilių Kvepalų Ventiliacijos Įrašą Naujų Automobilių Oro Gaiviklis Car Perfume Refill Auto Dekoratyvinis Kvepalai

€3.51

-39%

€5.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Oro Gaiviklis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigaus Oro Gaiviklis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Oro Gaiviklis.

Dydis: 5.0 cm x 4.2 cm Svoris: 0.10 kg Tinka: Universalus Visus Automobilius Pakuotė: Kvepalai įrašą x 1 + Kvapnios Lapas x 1 Feafure: 1. Lengvai pašalinti visų rūšių kvapus, kad jūsų automobilis daugiau Gaivus. 2.Išskirtinis dizainas, Jis gali būti naudojamas automobilių ir patalpų viduje, ir bet accation namas 3.Netoksiškas ir chemikalų ir ne daugiau dirbtinių kvapų, tipiškas automobilių gaiviklis Išvalyti oro automobilio viduje, išlaikyti oro švieži, mažinti kenksmingų dujų, iš oro. 4.Ne tik automobilių, bet taip pat ir vonios, miegamojo, pet namai ir daugiau padėtį PASTABA: nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis. Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Ačiū!

Prekės Tomas 1 stick
Modelio Pavadinimas JAF-53
Elemento Plotis 45mm
Prekės Svoris 80g
Stilius 7 automobilių difuzorių ventiliacijos įrašą
Elemento Tipas Oro Gaiviklis
Stilius 6 Car Perfume Refill
Stilius 5 kvepalai para automobiliai
Tipas oro gaivikliai, automobilių
Stilius 8 naujo automobilio kvapo oro gaiviklis
Elemento Ilgio 48mm
Oro kvalifikacijos kėlimo Stilius 10 Ateiti su Atmosfera led Žibintai(bet reikia pirkti mygtuką baterijos)
Formos Kietas
Stiliaus 4 diffuseur parfum voiture
Stiliaus 9 automobilio ventiliacijos difuzorių
Specialios Funkcijos Atnaujinti oro gaivikliai, automobilių
Medžiagos Tipas Plastikiniai+Lydinio
Elemento Aukštis 50mm

Panašūs produktai