Pudcoco Mini Žaislas Juokinga Puchi Puchi Begalinis Pop Pop Naujovė Begalinis Burbulas Crazy Įtaisą Wrap Stresą Key Chain Išspausti

€2.98

-15%

€3.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gags & Praktinių Anekdotai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Gags & Praktinių Anekdotai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Gags & Praktinių Anekdotai.

Descriptio n

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Paspauskite jį, o bloga nuotaika!, tada jis padės jums tapti laimingas vėl Tai yra geras žaislas lizdo ir užmušti " laiką Su key chain, gali būti dėvimi ant pagrindinės grandinės, Kai jūs paspauskite jį su savo ranka, ji turi pav pav garso, o jūs clik daugelis iš jų vienu metu, Ji turi daug garso efektų, įskaitant doorbell, rėkauti, plakti, ir šuo žievė

Techniniai duomenys: Medžiaga: Silikonas + Plastikas + metalas, Spalva: Balta/mėlyna/raudona/žalia Visą dydis: Apytiksl. 1.77*1.57*0.59 colių/4.5*4*1.5 cm Maitinimo šaltinis: 2 LR41 mygtuką baterijos(pridedamos)

Pakuotė: 1x Burbulas Spaudimas Sumažinti Stresą Žaislas

Pastaba: 1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 2-3cm nuokrypis. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Pirkti čia,created gražių jums?

Baterija 0
Medžiaga Poliesteris
Matmenys 0
Amžius > 3 metų
Prekės Pavadinimas pudcoco

Panašūs produktai