Pelninga Šaltos Šviesos Dantų Balinimo Rinkinys Burnos Higiena, Dantų Whitener Balinimo White Su Karbamido Peroksidu Namų Naudojimui

€0.82

-29%

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dantų Balinimas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Balinimas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų Balinimas.

Namuose Naudokite Dantų Balinimo Rinkinys

Produkto veiksmingumas: Nealkoholiniai, švelnus toremover dėmes, valiklis dantų pigmentus nuo paviršiaus ir giliau, danties, dantų balinimo, pasiekti hite ir ryškus efektas. Tinka: 1. Geltona, balck ir pilkos spalvos dantys sukelia rūkymas, geriamojo arbata, gerti kavos ar kitų maisto produktų. 2. Su amžiumi susijusios geltonosios dantys, juoda dantis, mėlyna dantis, lengvi, vidutiniai tetracyline dantis ir pan. 3. Žmonių, kurie nori balti ir gražūs dantys. Kaip naudoti: 1 Žingsnis: Pelėsių su termoplastinio nagų plokšteles -Sukurti vandens ir virti,ir nuimkite nuo ugnies, į 70-80 degres, ir panerti viena iš nagų plokšteles į karštą vandenį 10-12 sekundžių,užtikrinti lovelių pakankamai minkštas formuoti. -Vieta, nagų plokštelę į burną,apimantis jūsų viršutinė dantų -Uždaryti savo burną ir čiulpia iš visų oro ir vandens perteklių -Su pirštu,švelniai formos plokštelę aplink dantis, paspausdami jūsų viršutinės lūpos nuo jūsų dantų. -Laikykite jį inti savo burną 10-15 antra tada įdėti jį į šalto vandens -Pakartokite frocess mažesnės burnos dėklą Žingsnis 2: Kirpti nagų plokšteles tinkamame aukštyje -Naudoti žirklės kirpti bet koks perteklius plastiko -Sumažinti nagų plokšteles dantenų linija padeda išvengti galimo dirginimo. 3 žingsnis: Užpildykite Nagų Plokšteles ir balinti dantis -Padėkite mažą lašą gelio ant padėklų -Uždėkite viršutinį nagų plokšteles į burną,ir ją pakoreguoti. -Įdėti švelnus spaudimas į viršutinį nagų plokštelės, kurią stumia ant jūsų viršutinės lūpos su pirštu -Pakartokite mažesnis nagų plokštelę -Įjungti LED,ir laikykite jį arti jūsų dantys trukmė balinimo gydymas. Atsargumo priemonės: 1. Šis produktas yra pagamintas iš dantų išorės medžiaga. Ar ne į ją žodžiu. 2. Prašome šį gaminį laikykite ma¾iems childrent, kad būtų išvengta valgyti per klaidą. 3. Vaikams iki 8 metų amžiaus, pergnant moteris ir specialiųjų grupių yra draudžiama naudoti.

Komponentas dantų balinimo gelis
Feauture saugus, lengvai, naudoti, greitai, balinimo
Kostiumas namų naudojimui, burnos priežiūra, dantų priežiūra, dantų
Elemento Tipas Dantų Balinimas
dantų balinimo gelis 3 ml per gabalas
Prekės Pavadinimas ibcccndc
Kilmės KN(Kilmės)
dydis Large
Modelio Numeris Dantų Balinimo Rinkinys
supakuoti Plastikinis maišelis
NET WT 3g
šaltos šviesos dantų balinimo lempa įkrauta baterija

Panašūs produktai