DUV TP-2500 LOCA UV klijai skystas optinis aišku, klijų tp 2500 uv klijai tp2500 už jutiklinį ekraną, "huawei" samsung "galaxy " iPhone"

€3.39

-17%

€4.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Silikono Hermetikas, Namų Tobulinimas, Pigūs Silikono Hermetikas, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Silikono Hermetikas.

Aprašymai:

Šis produktas yra specialiai naudojamas mobiliojo ryšio telefoną, planšetinį kompiuterį, jutiklinis ekranas, laminavimo, kad aukštas šviesos pralaidumo UV klijais. Pavyzdžiui, stiklinį dangtelį, kad mobilusis telefonas yra krekingo, bet touch panel yra vis dar gera su LCD. Tik reikia stiklo danga ir naudoja šią klijai padengti stiklo dangtis, touch panel ir LCD.

Savybės:

Jis yra bespalvis ir skaidrus, pralaidumas yra daugiau kaip 98%, ir išlyginimas stiprybė yra geras. Programos: mobilusis telefonas, skaitmeninės elektronikos.

Techniniai duomenys:

Talpa: 10/30/50ml Lipniosios medžiagos tipas: stiklo Klampumas: 2500 (Pa.- ai), Pareigos: sukibimo

Šiltas Patarimai:

1. Tai klijai turi būti vulkanizuojama su ultravioletinės šviesos ar UV lempa, 365NM virš 12W. 2. Tai klijai gali būti naudojamas mobiliojo telefono, planšetinio kompiuterio ekrane, krekingo remontas.

Pastaba:

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.

Pakuotė:

1 x UV Klijai

Prekės Pavadinimas DUV
Modelio Numeris tp-2500
Tipas Silikono Hermetikas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Panašūs produktai