3D Rožių Gėlių Silikono Formos Minkštas Tortas Dekoravimo Priemonės, Lapų, Gėlių Muilo Sluoksnį Sausainių, Šokolado Saldainiai Molio Gumpaste Liejimo formos

€1.85

-29%

€2.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Molio Ekstruderiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Molio Ekstruderiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Molio Ekstruderiai.

Savybės:

1. Aukštos kokybės dizainas, naudoti netoksiški medžiagų sukurti pyragas papuošalai, sausainiai, saldainiai, ieškote nuostabų ir skanus. 2. Non-stick medžiaga yra lengva, išleisti ir lengva valyti. Jūs netgi galite įdėti juos indaplovėje! 3. Skanus: Ji gali būti naudojamos siekiant padaryti nuostabius kūrinius, pavyzdžiui, pyragaičiai, šokoladas, užkandžiai, kieti saldainiai, minkšti saldainiai, ledai paplotėlius. Taip pat jį galima naudoti šaldytuve kurti ledo kubeliai ir popsicles, kad jums negali padėti. 4. Draugai, beveik nieko nėra! Taip pat labai tinka priėmimo muilas, žvakės, papuošalai ir kiti procesai. 5. Aplinkai nekenksmingų medžiagų, netoksiškas ir beskonis, atsparus temperatūros nuo 40 ° C iki +230 ° C. Kepimo esminių formų, vaikai plėtoti fizinio darbo įgūdžių, meninį išprusimą ir kitų įdomių priemonių.

Aprašymai:

Medžiaga: Silikonas Matmenys(apytiksl.): Kaip parodyta Naudojimas: Gali būti naudojamas, kad nuostabi kūrinius, pavyzdžiui, pyragaičiai, šokoladas, užkandžiai, kieti saldainiai, minkšti saldainiai, ledai paplotėlius.

Paketų sąrašo:

1* silikono formos

Pastabos

Tai pelėsių negali būti tokie dideli, kaip jūs manote, prašome atkreipti dėmesį į dydį informaciją prieš perkant. Spalva gali skirtis dėl skirtingų monitorių.

A

B&C&D

Dydis: apie B:6.5*6.5*3.8 cm/2.56*2.56*1.50", C:7.5*7.5*3,5 cm/2.95*2.95*1.38" ,D:7.2*7.2*3.6 cm/2.83*2.83*1.42"

E

F

G

H

J

K

N

M

type3 pyragas pelėsių
Modelio Numeris Silikono Forma
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
type2 Tortas Dekoravimo įrankiai
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
type5 Muilas pelėsių
Sertifikavimo CIQ
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Funkcija Eco-Friendly
type1 Silikono Formos
type4 Šokolado pelėsių
Tipas Pyragas Įrankiai

Panašūs produktai