Lemegeton chai Pakabukas Karoliai Vyrų Dovydo Žvaigždė Karoliai, Aukso Spalvos Grandinę Karoliai Religinių Simbolių, Papuošalai Bijoux Papuošalai

€1.55

-4%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grandinės Karoliai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Grandinės Karoliai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Grandinės Karoliai.

Produkto Aprašymas

Prekės Stilius: Karoliai Būklė:100% visiškai Naujas Metarial : Lydinių Spalva :Sidabro,Aukso Dydis: Grandinės Ilgis :mm, Pakabukas Dydis: 32.78*26.09 mm Svoris: maždaug 7,4 g/vnt Kiekis:1 Vnt., pakuotės nėra jokios gamyklos, popieriaus informaciją.

Produkto Rodyti

Paslaugų Politikos

1)Jei nesate patenkintas mūsų produktų kokybės priežasčių, Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas ,Mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2)Jei galite pirkti didelį kiekį, nesvarbu, kainų ar pristatymo, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Laivybos Politika

1.mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje per 48hours kinija paštu registruotu paštu/ePacket/kinija po eilinio mažas paketinių/DHL/EMS. Laivybos būdas priklauso nuo to, suma buvo užsakytos. 2. Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą. 3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Mes negalime pakeisti adresas nebėra,todėl prašome patikrinti adresą prieš tai. 5.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6.Visi jūsų užsakymo suma mūsų parduotuvėje neturi būti savo šalies custom mokesčių ir jokių paskelbti užsakymą kainą.Atkreipkite Dėmesį!

Laivybos Krepšelį

Atsiliepimai

Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Elemento Tipas Karoliai
Pakabukas Dydis 32.78*26.09 mm
Lytis MOTERIS
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas lemegeton
Modelio Numeris AH111509-1
Metalų Tipas cinko Lydinys
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis Žvaigždė
Funkcija Pranešimo Priminimas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Klasikinis
Proga Šalis

Panašūs produktai