DOTEFFIL 925 Sterlingas Sidabro Dragonfly Stud Auskarai Moteris Vestuvės Vestuvinis Mados Šalis, Žavesio Papuošalai

€2.00

-39%

€3.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, auskarai smeigės bižuterijos, earings bižuterijos, .

Tiesioginių Gamyklos Kaina, Išskirtinės Kokybės, Mados Stilius! Aukštos kokybės (su Apsaugine plėvele) Nr. nikelio, Ne alergija! 100% visiškai Nauji Auskarai Svoris: 3.30 g

Yra inaid akmuo: ne

1 - Mes laivas Honkongo paštą ir Kinijos po visą pasaulį. 2 - Daugiau nei $200, mes išsiųsti express (EMS, DHL), reikia nuo 3 iki 7 dienų arba tiek,. 3 - Mes paprastai naudoti vienodo dydžio norma 2 dienas siųsti projektas arba iš Honkongo registruotu paštu po Apmokėjimo patvirtinimo. Visi mūsų produktai yra standartinis butas siuntimo išlaidas. Paprastai reikia nuo 15 iki 30 darbo dienų ir pristatymas. Kartais muitinės ir oras problemų, kad bus atidėtas keletą dienų. Ji gali būti daugiau nei 30 dienų. Kreipkitės į mus : Jei turite kokių nors klausimų ar pasiūlymų ir reikia padėti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,Mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas. Apie mus : DOTEFFIL Papuošalai yra profesionalus mados Juvelyrikos kompanija Shenzhen, Kinija. Mes turime laimėti Dešimt metų nuo projektavimo ir gamybos patirtį šioje srityje. Daugelis aukštos kokybės unikalų mados Dizaino, bus įtrauktos į čia su konkurencinga kaina nuo dabar. Sveiki atvykę į nuskaityti ir pirkti! Kokių klausimų, problemų, reikia arba užsimenama apie mūsų produktus, tiek, prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. Paštu, TradeManager ar palikti pranešimą dėl jūsų užsakymą. Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau Mes galime, ir padarysime viską už jus. Ačiū! Atsiliepimų : 1)Jūsų Atsiliepimai mums yra labai svarbus, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai ačiū 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Grąžinimo Politika: Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka jums,jei produktas turi kokybės problemų.

Pagrindinis Akmuo NĖRA
Pažymėjimo Numeris 89566654242
Bauda ar Mados Bauda
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Šalutinis Akmens NĖRA
Auskarai Stilius Karšto Naujas Mados Auskarai
Kiekis 1 Pora
Pažymos Tipą GDTC
Formos\modelis Vabzdžių
Pakuotė OPP bag/Papuošalų dėžutė
Lytis MOTERIS
Apie Laivybos nemokamas pristatymas
Sąlyga 100% Brand New
Metalų Tipas Sidabrinė
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Prekės Pavadinimas DOTEFFIL
Stilius 925 Sterlingas Sidabro Auskarai Moterims
Atgal Rasti Push-atgal
Modelio Numeris E151
Proga Jubiliejų, Įsitraukimas, Dovana, Pobūvių, Vestuvių, Kalėdų dovana
produkto pavadinimas Sterlingas Sidabro Papuošalai 925 Auskarai

Panašūs produktai