Karinės SWAT PUBG Snaiperio Šautuvai Ghillie Kostiumai Maskuojančiais Drabužiais Dalys Armijos Kareivis ww2 Duomenys Blokai

€2.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Blokai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Blokai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Blokai.

KARINĖS DALYS KARIUOMENĖS KARYS Įsigyti daugiau nei 10 USD bus atnaujinti greičiau express nemokamai. 1. Žanras: švietimo "PASIDARYK pats" žaislai, suderinama su karinės transporto priemonės, armijos kareiviai. 2. Tipas: Maskuojančiais drabužiais, kariniai ginklai, ginklas dėžutėje, valčių, motociklų, parašiutu, skydas. 3. Medžiaga: aukštos kokybės plastiko, gera spausdinimo, jokio kvapo, saugus vaikams. 4. Įpakavimas: ne originalo langelyje, bet ir naudoti pp pp krepšys ir krepšys pack, tai gerai, dviguba apsauga. 5. Visos atsarginės dalys yra parduodamos, prašome susisiekti su mumis, jei jums nepavyko rasti galimybę, ačiū! Kokios Priminimas: 1.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų dėl produkto naudojimo, mes pasistengsime, kad geriausiai paaiškina tai, kad mūsų klientas bus baigti rinkti lengviau. 2.Nemokamas pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, kurie negali pateikti realaus laiko logistikos informacija. Mes rekomenduojame mūsų klientams pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro paštu arba Basilico-pica.lt shipping", kuri gali stebėti realiuoju laiku, logistikos informaciją, kai jūs turite daug pirkti. Mes tikime, kad jis gali geriau pirkinių patirties ir laivybos garantija jums!

Pastabos: 1 siekiant išsaugoti aukštos laivybos išlaidos jums, pakuotėje bus ne ateina su originalios dėžutės. Susisiekite su mumis, norėdami gauti informacijos apie išlaidas, siunčiant langelį, jei jums reikia.

2, Jei produktas praleisti dalys, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčo ar paliekant neigiamą peržiūros, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Pakavimas Ir Pristatymas:

Mes susikraus savo užsakymą su aukštos kokybės burbulas maišelį ir kruopščiai patikrinti kiekvienos pakuotės prieš pristatymas. Prašome nesijaudinkite.

1, Jei nėra ypatingų aplinkybių, mes laivas per 3 dienas, gavus mokėjimą. Siuntimo informacija bus atnaujinta 5-7 darbo dienas, nuo paketas buvo išsiųstas, ir jūs galite pradėti sekti savo užsakymą, šiuo metu.

Ekonomikos express būdai, nebus teikiamos stebėjimo informacija, kai sklypo išvykti iš Kinijos, prašome žinoti.

2, normaliomis aplinkybėmis, sklypas yra vežami 15-60 dienų (Brazilija yra 30-90 dienų).

Jei sklype negali būti tinkamai deliveryed per apsaugos laikotarpis, prašome susisiekti su mumis pratęsti apsaugos laikotarpis, arba vėl.

Grąžinimo & Grąžinti:

Mes gali grąžinti per 7 darbo dienas, jei jūs esate nepatenkinti prekių. Bet reikia mokėti grįžti laivyba išlaidos paketą ir užtikrinti, kad prekės yra visiškai sukomplektuota, ir neturi įtakos pakartotinis pardavimas.

Atsiliepimai:

1, Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus palikti 5-žvaigždučių teigiamas peržiūrėti ir įkelti nuotraukas iš savo darbo pasidalinti savo laime su kitais.

2, Jei esate nepatenkinti mūsų produktus arba kitus poreikius, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą peržiūros ( 0~3 žvaigždučių), mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!

Mes nuoširdžiai tikimės, kad mūsų produktai atneš laimę į savo gyvenimą! Laimingas pirkinių!

Kilmės KN(Kilmės)
Pakavimas Ne Lauke
Plastiko Tipas ABS
Stilius amy jėga, ww2, pasaulinio karo 2, battlegroundes
Pakuotės Turinys kaip variantas nuotrauką
Funkcija dalys karinės ww2 kareiviai, swat komanda policininkai, žaislai vaikams
Sertifikavimo CE
Amžius > 6 metų
Pažymėjimo Numeris TST2020090533-2EC
Įspėjimas neleisti vaikams valgyti mažų dalių
Brūkšninis kodas No
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Lytis Unisex
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Prekės Pavadinimas Puikus Elnias
Medžiaga Plastikiniai
Pardavimo modelis paramos lašas laivybos ir didmeninės
Tipas Ghillie Kostiumai, kariniai ginklai, ginklas dėžutėje, valtis, parašiutu
CE Sertifikatas
Modelio Numeris HB0212

Panašūs produktai