1PC Naminių Paukščių Veidrodis Medinis Žaislas Žaisti su Ešeriai Parrot Budgies Papūga Cockatiel Conure Amadinai Lovebird

€3.18

-21%

€4.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Paukščių Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Paukščių Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, naminių paukščių, medienos paukščių žaislai, naminių paukščių žaislas.

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Savybės: Naujoviškas dizainas, unikalus, juokingas Šis žaislas yra ne tik veidrodis žaislas, bet taip pat, kaip narvas, ešeriai varžtus viršuje galima pritvirtinti ant narvo, lengva įdiegti Smagu žaisti,paw šlifavimo ir poilsio,mažina nuobodulį ir didina veiklos lygis Paukštis gali matyti themseves išvaizdą veidrodyje, jam labai smagu Rekomenduojame visiems, su narvuose laikomų paukščių, nes tai puikus šaltinis pramogų jiems Kelią jūsų paukštis jaučiasi vienišas Idealiai tinka dauguma mažų ir vidutinių papūgų ir ilgauodeges papūgas Šiltas patarimai: Tai ešeriai tinka paukščių leteną šlifavimo,ne paukščių kramtomoji techniniai duomenys: Medžiaga: Medis+Stiklas Dydis: 10x10x10cm Kiekis: 1 Vnt Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės): 1 Vnt x Paukščių Žaisti Žaislas

'

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Paukščiai
Medžiaga Mediena

Panašūs produktai