B6000 Klijai Cirkonio Kristalų Klijų Papuošalai 9ml 15ml 25ml 50ml Adatos Epoksidine Derva, "Pasidaryk pats" Juvelyrikos Amatais Stiklo Reikmenys

€0.62

-39%

€1.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

Dydis:s Nuotrauką Rodo

Naudojama: Priedų Priėmimo

Kiekis: 1PCS

Atsiliepimai

1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !!

2) Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Mokėjimo Būdas

1) Jums gali sumokėti mums per Paypal , QIWl, Western Union Kredito Kortelės, Banko Pervedimai ir t.t.

2) Prašome nurodyti teisingą adresą po apmokėjimo per 7 dienas, kitaip, mes išsiųsti pagal jūsų hostingas adresą, todėl prašome įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

Skubus Pristatymas

Dėmesio! mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. BŪKITE KANTRŪS! Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 10-25 darbo dienas nuo pristatymo. Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis. mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

Pardavimo Sąlygos

1) 100% visų pristatytų produktų, kokybiškai ir pagal griežtus patikrinimo prieš išsiuntimą.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. Jei norite grąžinti prekę per 15 dienų nuo jos gavimo dienos dėl bet kokios priežasties, mes grąžinsime jums.

2) Jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. dėkojame už jūsų supratimą! Geros dienos!

Modelio Numeris Kaip rodo nuotrauką
Modelis Stiprus Pataisų Papuošalai
Elemento Aukštis 1.25cm
Prekės Svoris 27
Produkto Savybės papuošalai formavimo priemonės
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Naudojimas Daugiafunkcinis Vertus, Klijai
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Klijai
Medžiaga Epoksidinės dervos
Prekės Pavadinimas Beadia
Funkcija Lipnios Papuošalai
Savybės Įgaubtas Replės
Elemento Plotis 1.4cm
Elemento Ilgio 1.1cm
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo
Prekės Skersmuo 1cm

Panašūs produktai