Dviračių Remonto Įrankių Rinkiniai Kalnų Dviračių Grandinės Cutter/Grandinės Removel/Laikiklis Valiklis Švaistiklio Nuėmiklio Valiklis Dviračio Grandinę, Replės

€2.66

-27%

€3.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Remonto Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Remonto Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Remonto Įrankiai.

Produkto Informacija:

1、Tvirtas Plieno: replės yra pagaminti iš aukštos kokybės plieno, tvirti ir ilgaamžiai. Ir replės funkciją, ergonomiška rankena, kurią patogu naudoti.

2、Universalus Dizainas: replės gali būti naudojamas greito išardymo prijungti grandines, papildomi įrankiai, atidarymo ir uždarymo, pagrindinės grandinės valiklis ir jungtys, ir žnyplės yra tinkamos visų grandinės ir jų jungtys.

3、neslidžia Rankena: replės funkcija neslidžios rankenos, pavasario dizainas, ir replės yra taupantis, lengviau naudoti, ir jie yra įmontuota grandinė, kablys, todėl demontavimas ir saitas lengva.

4、Paprasta Laikyti: yra sagtis apačioje replės rankena. Ir replės yra kompaktiškas ir lengva saugoti.

5、Praktinis Naudojimas: replės idealiai tinka namų mechanika, leidžia jums lengvai pašalinti ir pakeisti grandinę nuorodas per kelias sekundes.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: plienas

Dydis: ilgis - 9.5 cm/3.74 tam, plotis - 3,5 cm/1.38 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Grandinės Replės

1 * Grandinės Kablys

Produktų Nuotraukos:

Tipas Įrankių Rinkiniai
Medžiaga PLIENO
dydis length 9.5CM, width 3.5cm
Pavadinimas Dviračio grandinę, replės

Panašūs produktai