1Pair Gelio Riešo & Thumb Paramos Petnešos teisių & Kairę Ranką Paramos Skausmas, Riešo kanalo Tunelio Reumatas Sausgyslių Vandeniui Typi

€2.71

-40%

€4.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko.

RM17744605848616053

Apie Gaminį:

1.SOFT & PATOGUS GELIO MEDŽIAGA - Pagamintas iš Tvirtos,Aukštos Kokybės medicininės rūšies Želė. Nude spalvos ir Lengvas, kaip jūsų antroji oda! UNISEX, Anti-Kvapas, netoksiškas.

2. MOMENTINIAI KULNO SKAUSMO - gelio riešo įtvaras suteikia raminantį slėgio & suspaudimo. Puikiai tinka artrito, skausmai, riešo & nykščio skausmas, riešo kanalo tunelio, riešo tendinitas, Tenosinovitas.

3.Visą Dieną Komfortas - Jis yra plonas ir veiksminga, todėl jūs galite ir toliau daryti savo kasdieninę veiklą! Jūs galite palikti juos darydamas veikla, pavyzdžiui, sporto, namų ruošos darbai, kėlimo, text, kompiuterio naudojimas ir daugiau!

4. VIENAS DYDIS TINKA VISIEMS - Išrado patvirtintas Chiropractic Sporto Gydytojas, padėti jums atgauti veikti be rankų dilgčiojimas, tirpimas ar skausmas.

5. Galima SKALBTI& DAUGKARTINIO naudojimo - rekomenduojame jums daugiau nuplaukite jį kasdien po jūsų naudoja ir atnaujinti kas 2 mėnesius su pagrįstą naudojimo.

Puiki Dovana!Ar galite Suteikti apie tai Draugui, Šeimai ar Mylimam žmogui, Gelio Petnešomis yra Draugiška dovana bet kokia Proga!

Pagamintas aukščiausios kokybės silikono, ji yra ilgaamžė & labai saugus antimikrobinė medžiaga.

Patogiai & DurableErgonomically sukurta siekiant suteikti jums visą spektrą judesio ir puikų komfortą.

Jis yra patvarus ir tampri medžiaga, kuri tinka daugumai žmonių rankas.

Ne daugiau skausmo!

Jūsų Riešo & Thumb gauti Gražus Raminantis Slėgio kartą Gelio Petnešomis Nešioti, Palengvinti Skausmą, Kuriant kraujotakos Visą Riešą ir Ranką, sukelia jausmą, Atjauninimas!!

Pakuotė:

1Pair * Gelio Pirštinės

RM17744605848616055

Medžiaga Gelis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris A01187
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Prekės Pavadinimas YQQGD
Dropshipping Taip

Panašūs produktai