Bamblys Indai Nustatyti Nešiojamų Bendable Kūdikių Šaukštas Šakutė Šėrimo Mokymo Stalo įrankiai stalo Įrankių Rinkinys su Langelyje Patalpose Naudoti Lauko sąlygomis

€2.36

-50%

€4.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Indai, Motina & Vaikams, Pigūs Indai, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Indai.

Daugiau Produktų:

Bamblys Indai Nustatyti Nešiojamų Bendable Kūdikių Šaukštas Šakutė Šėrimo Mokymo Stalo įrankiai stalo Įrankių Rinkinys su Langelyje Patalpose Naudoti Lauko sąlygomis

Informacija:

Bamblys stalo Įrankių Rinkinys: Įskaitant 1pcs šaukštu ir 1pcs šakutė, specialiai sukurta vaikams, patogu maitinti arba leisti jiems mokytis valgyti patys.

Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės PP plastiko, veidrodis poliruoti apdaila, sklandžiai krašto, patvarus ir negalės jūsų vaikams.

Bendable Dizainas: Jie gali būti sulenkta į kairę arba į dešinę 90 laipsnių kampu be pašoks, lengva padėti kūdikių pakelti maisto geriau bet kuriuo kampu.

Unikalus Dizainas: siurbimo taurės pabaigoje ir stovo dizainas apačioje veiksmingai izoliuoja bakterijų ir taršos iš darbalaukio.

Nešiojamų Ir Patogu: Ateina su saugojimo dėžutė, kurioje galite saugoti visus juos lengva nešiojimas, puikiai tinka vidaus/lauko naudoti.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Ilgis: 17 cm/6.69 colių

Pastaba: Dėl fizinio matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

Galimos spalvos: ežeras mėlyna, raudona, žydra

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

Pakuotė:

1 x Fork

1 x Šaukštas

1 x Dėžutė

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį. Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Modelis Liežuvio Paspaudus Tipas
Modelio Numeris Vaikų vertikaliai pasukti ir šakės rinkinį
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Amžius 7-9Y
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Tipas Stalo įrankiai
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Modelio Tipas GEOMETRINIO

Panašūs produktai