Ceyes Automobilių Aliuminio Lydinio Optikos Raktų Žiedas Lipdukai Atveju, Bmw Mini Cooper Klubo Narys Tautietis R56 R57 R58 R60 Padengti Priedai

€1.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Ceyes Automobilių Aliuminio Lydinio Optikos Raktų Žiedas Lipdukai Atveju, Bmw Mini Cooper Klubo Narys Tautietis R56 R57 R58 R60 Padengti Priedai

mes galime pritaikyti Kitos spalvos,jei jums reikia,susisiekite su manimi,ačiū!!!

Aprašymas: Pakeisti jūsų senas nuobodu plastiko ratlankio, Padeda apsaugoti jūsų raktas nuo ženklai ir įbrėžimų, ir taip pat atrodo labai protingas Puikiai tinka jūsų klavišą ,Atrodo labai cool.

Vieta:Automobilio Raktas

Ypatybė:

100% naujos, niekada nesinaudojo.

Ryškios spalvos, kokybiška ir patvari. Lengva įdiegti, spustelėkite išjungti savo seną žiedą ir skaidrių šį naują. Pakuotė: 1pc Raktų Žiedas Parametrai: Suderinamas su: Tinka visų naujų išmaniųjų klavišus (tik tilptų rakto formos kaip nuotraukoje parodyta), Mini Cooper 2008 m. r55 toksiškas gyvūnijai (klubo narys) R56 R57 R58(kupė) R59 R60 (gyventojui),ir kitų modles.... Dėmesio: 1.Aprašyti dydį su tikrąjį dydį gal 0,1 cm klaidą, Prašome Atsižvelgiant į faktinį prekių dydžio,ačiū!!! 2.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą. 3.Prašome palyginti savo automobilio Rakto dydį ir formą su mano parduotuvėje atidžiai prieš jus,kad, ačiū!!!

Tipas Automobilių Apdailos Ir Apsaugos Raktas
Kategorijos Lipdukai
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Medžiagos Tipas Aliuminio lydinys
Elemento Plotis 4.8cm
Modelis OEM
Spalva Pilka,Juoda,Mėlyna,Raudona,Auksinė
Prekės Pavadinimas ceyes
Elemento Ilgio 4.8cm
Pakuotė Ne Supakuoti
Apdailos Žiedas Svoris 0.0025 kg(Apie 0.006 lb)
Elemento Tipas Lipdukai
Elemento Aukštis 0.6cm
Automobilio Stilius Byla BMW
Prekės Skersmuo 4.31cm
Dizainas Spalvos Keitimas
Modelio Pavadinimas Byla BMW
Lipdukas Rodymas Vidaus

Panašūs produktai