Žiemos Slidinėjimo Šiltas Vandeniui Dviračių vyriškos Pirštinės Kempingas Motociklo Pėsčiųjų Rudenį Jutiklinis Ekranas Vėjo Veikia Moterų Pirštinės

€2.88

-34%

€4.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriškos Pirštinės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Pirštinės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriškos Pirštinės.

Produkto Informacija: Spalva: Juoda,Mėlyna,Rožinė,Pilka,Violetinė,Oranžinė Dydis : S,M,L,XL,XXL Medžiaga: Composite elastingas audinys,slysti kvarco dalelių Kurios gaminama pirštinė Tipas: Pagrindinių ir atnaujinti pirštinės Sporto Rūšis: Dviračių sportas,lauko sporto ... Lytis: Vyrai ir moterys Savybės: Suderinta su užtrauktuku dizainas, galima laisvai reguliuoti. Pagamintas iš kompozicinių iš vėjo audiniai,puikaus šilumos sulaikymo Palmių yra su skidproof dizainas. Nykščio & index ranka su laidaus audinio, todėl jūs galite naudoti savo telefoną bet kuriuo metu. Vilnos pamušalas, jis yra minkštas ir patogus. Tinka slidinėjimas, važiavimas dviračiu, kelionės ir kitų veiklos lauke. Paketas apima :1 pora Touchscreen Pirštinės Pranešimas: Prašome nuplaukite šiltu vandeniu, netinka mašina, plovimo, džiovinimo ore, nereikia laidymo, negalima naudoti baliklio plauti.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

8 Vyriškos Pirštinės
type3 Jojimo Pirštinės
Spalva Oranžinė, mėlyna, juoda, rožinė, juoda, violetinė
type1 pirštinės vyrams
Medžiaga Nailonas
Lytis Vyras,Moteris
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Modelio Tipas Kratinys
Taikoma scenarijus Dviračių sportas, slidinėjimas, alpinizmas, žygiai, fitnesas, golfas
Kilmės KN(Kilmės)
6 Motokroso
7 Naturehike
5 žieminės pirštinės vyrams
Funkcija Šiltas,Jutiklinis Ekranas,atsparus Vandeniui,Vėjo,neslidus
type2 žieminės pirštinės
Sezonas Rudens, Žiemos, Pavasario
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Mados
Pirštinės Ilgis Riešo
type4 Vyriškos Pirštinės

Panašūs produktai