50*9cm Už Xiaomi&Mijia M365 Elektrinis Motoroleris Apačios, Baterija Padengti Vandeniui Apsauga, Sandarinimo Putos, Dalys, Priedai

€1.23

-24%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Motorolerių Dalys Ir Reikmenys.

50*9cm Elektrinis Motoroleris, Apačioje Akumuliatoriaus Dangtelį, Putų, atsparus Vandeniui Žiedas Ruoniai Motorolerių Apsaugos Reikmenys Xiaomi&Mijia M365

Naujas, su Aukštos Kokybės Klasikinis Vandeniui Atsparus Žiedas Medžiaga: Putų PV Spalva: Kaip Nuotraukose Parodyta Dydis:50*9cm Kiekis:1Set Savybės: 1. Pagamintas iš aukštos kokybės putų medžiagos, patvarus, ilgą laiką naudoti. 2. Vandeniui atsparus žiedas Xiaomi M365 baterijos dangtelio. 3. Nors padengti neleis vandens, galite įdiegti papildomą žiedą ir papildomą apsaugą. 4. Lengva įdiegti ir naudoti. 5. Tinka Xiaomi M365 elektrinis motoroleris, apačioje baterijos dangtelio.

Paketas Apima: 1Set Vandeniui atsparus Žiedas Ruoniai(baterijos dangtelis yra ne komplekte)

Skelbimas: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Spalva kaip nuotraukose parodyta
Modelio Numeris Apačioje Baterijos Dangtelis
2 funkcija Neperšlampama Apsauga
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa None
3 funkcija Motorolerių, baterijos dangtelis
dydis 50*9cm
Tipas Motoroleris Stabdžiai
Funkcija 1 elektrinis motoroleris, dalys
Medžiaga Putų PV

Panašūs produktai