YMSMT Neskausmingas Plaukų Šalinimo Sponge Ponios Plaukų Šalinimo Kempinė Minkšta Mielas Meilės Priemonės, Odos Priežiūros Sponge Plaukų Šalinimas Kremas

€1.83

-10%

€2.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Šalinimas Kremas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Depiliacinis Kremas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Šalinimas Kremas.

Aprašymas Vardas, pavardė: Plaukų šalinimo sponge Specifikacijos Apvalus dydis: 7cm skersmens ir 2,5 cm storio Lašo formos: ilgis 11cm, skersmuo 8cm, storis apie 2,5 cm Įpakavimas: 1pc (3 stilius, atsitiktinių spalvų) Pagrindinis poveikis: Lengvai pašalinti rankų, kojų ir atgal, kūno plaukai, ir pleiskanomis ir negyvas odos, Nuvalykite jį į apskritą formą ir naudojimo metu, kuris gali pašalinti nepatogus plaukai, ploni plaukai ir senų riebalų ir raguotas oda kūną ir sąnarius. Tai yra mielas mažai įtaisą, kad yra saugūs ir negadina odos! Principas yra grind pirma, tada pašalinti plaukų, kad būtų išvengta tiesioginio skutimosi ir naujas ilgi plaukai storesni ir sunkiau! Kūdikis yra ne vienkartinis produktas, jis gali būti pakartotinai naudojamas. Po to, kai ji yra nešvari, ją galima nuplauti vandeniu arba drėgna šluoste. Nenaudokite šarminių tirpiklių, valymo. Rekomenduojama naudoti 3 kartus valyti ir plauti, kitaip jis turės įtakos poveikį kritimo; Nurodymai 1. Prieš naudojant, turi būti nustatyta, kad oda ir produktų yra naudojama sausa. Po oda yra visiškai sausas po dušu, efektas bus geresnis. 2, naudokite rožinės spalvos veidas, rankos ar kojos storos, naudokite mažą ratą pasukti trinties (ne jėga odos), plaukų palaipsniui nukristi; 3, naudoti kantrybės, reikia lėtai, tos pačios pozicijos, šlifavimo 5-10 minučių, pašalinti kūno plaukai! 4, prašome naudoti žalią paviršių tepti dalis, plaukų šalinimo būdas yra toks pat, kaip rožinių plaukų šalinimo paviršiaus, oda bus skaistesnė iki pabaigos, ir tada taikyti losjonas, kremas padės nuraminti odą ir jaustis geriau. Pagrindiniai punktai: 1. Tik kojų, rankų, nugaros, plaukų šalinimas, pažastų negalioja (netolygus negali veikti)

Nuotraukos Sąrašą

Mes, manau, Jūs, kaip Produkto įvedimo ...

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Prekės bus laivą iš karto, kai gavo patikrinti mokėjimo. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą. Prašome patikrinti, su savo muitinės prieš perkant. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. paprastai, mes išsiųsti visus užsakymus, kaip dovana ir pareiškia, sumažinti pirkėjų importo mokesčių. Jis paprastai trunka apie 4 8 darbo dienas iki express ir 15-60 darbo dienų Kinijos oro paštu, kad laivas į savo šalyse. PS: Jei prekės bus išsiųstos registruotu oro paštu, tai užtruks 7-30 darbo dienomis (1-3 savaites) pristatymo priklausomai nuo jūsų buvimo vietą. Dauguma straipsnių bus pristatytas per 2 savaites, nors kai kuriems gali užtrukti iki 6 savaičių, tai yra normalu.- Jei norite gavo produktai greitai, Prašome pasirinkti būdą, siuntos, DHL, UPS, FEDEX ar AVS.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Gamybos Licencijos 88185803
Kvapas Braškių
Elemento Tipas Plaukų Šalinimas Kremas
NET WT 9g
Specialios Paskirties Kosmetikos No
Modelio Numeris 017
Lytis Moteris
Komponentas Kempinė
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai