Daugkartiniai Akvarelės Teptuku Žymeklis parkeris už Tapybos, Piešimo, miltelių, pigmentų, spalvotieji pieštukai, akvarelė, vandenyje tirpūs pigmentai, dažai

€0.28

-43%

€0.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gelio Rašikliai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Gelio Rašikliai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, raštinės reikmenys pen, biuro pen, pen raštinės reikmenys.

Atsiliepimai Pirkėjai :

100% brand new ir aukštos kokybės

Vandens teptuku: Nailono teptukas patarimas su daugkartiniai rezervuaro Pen pagrindinė medžiaga: pluošto plaukų Pen medžiaga: Plastmasinis 1.Lengva Naudoti ir Valdyti : Akvarelės Teptuku Boksuose, tiesiog atsukite akvarelė rašikliai' barelį, įpilama vandens ar rašalo. Tiesiog išspausti barelį lengvai kontroliuoti rašalo arba vandens srovė. (Pastaba: Prašome vandens mažiau kaip 2/3 pieštuko tūrio, kai užpildyti vandeniu į rašiklį). 2.Aukščiausios Kokybės Nailono Teptukas: Kokybės nailono plaukų šepetys patarimai užtikrina, kad akvarelės teptuku pen likti sveika ir ne purkšti, tepti, ar tepinėlis naudojimo metu. 3.Multi-purpose Akvarelės Teptuku : galite piešti geriausių linija ar spalva, didelis linijų, maišyti spalvas ir kurti naujų atspalvių.Puikus vientisų spalvų arba miltelių pavidalo pigmentas, naudoti su spalvotieji pieštukai, akvarelė, vandenyje tirpus pieštukai, vandenyje tirpūs pigmentai, dažai. 4.Lengva Valyti : Tiesiog nuvalykite jį su vandeniu, po to naudojami. Paketą Sudaro: 1 x vandens teptuku pen NR. Mažmeninės Langelyje. Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

Gelio Rašiklis Rašalo Funkcija Normalus
item2 daugkartiniai vandens teptukas, plunksnakotis
item5 teptuku pen kaligrafija
item1 Vandens Teptukas, Plunksnakotis
Trinamą Ar Ne No
item4 akvareliniai dažai rašikliai
Prekės Pavadinimas JESJELIU
Tipas Gelio Rašiklis
Medžiaga nailono teptukas
Rašyti Taškas 3MM
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen
item3 vandens rašiklis
Modelio Numeris Aukštos Kokybės
Gelio Rašiklis Rašalo Tipas Gelis-Rašalo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai