Diamond Tapyba Priedai, Puikios Kokybės Pincetas Tiesus Nerūdijantis Plienas Pramonės Anti-static Pincetu Siuvimo Įrankiai

€1.64

-40%

€2.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diamond Tapybos Kryželiu, Namai Ir Sodas, Pigūs Diamond Tapybos Kryželiu, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Diamond Tapybos Kryželiu.

1.Atitinkamas simbolis lentelė ,Rasti deimantai norite įklijuoti. 2.Užpildykite rašiklis su klijais,Įdėti deimantų į lėkštę. 3. Naudoti raundo pabaigos klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn. 4. Pertraukti dalinio kino ir klijuoti diamond drobės pagal atitinkamą numerį. 5. Pincetas gali lengvai įrašą trijų deimantų , lazdą taip greitai. 6. Po baigtas, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, išlaikyti juos gerai pritvirtinti.

Mes darome siuntas 1-5days(pagal kiekį jūsų užsakymas)gavęs jūsų mokėjimą.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis,Ypač per atostogų sezono.

Šalį Dažniausiai Atvyksta Metu rusijos ederation 15~40 dienų, Jungtinės amerikos valstijos 16~21 dienų Ispanijoje 15~40 dienų Prancūzija 15~40 dienų Jungtinė Karalystė 11~20days Nyderlandai 15~40days Kiti 15~60 dienų

Mes naudojame EMS /Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas/Kinija Paštu, Oro Paštu/CPAM/Fedex pagal jūsų buvimo vietą,ir bus jums sekimo numerį, per 1-5 dienas po prekių pristatymo. mes tai darome, bendradarbiaujant su big logistikos paslaugų teikėjai, tokie kaip Singapūro Paštu, Correos, Posti Suomija, SPSR, DHL ir kt.Jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis pasirinkti.

1.Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant vardas,antras vardas ir pavardė, o mokėjimo.

2.Prašome įvesti savo adreso, įskaitant jūsų butas Nėra,Gatvės,Miesto, Regiono ir Šalies,Kitaip savo sklypo gali turbūt būti grąžintos!

Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti. Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas. Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day. [Patarimai]:dervos, diamond nevalgoma, neleiskite vaikams žaisti siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, pvz., rijimo.

Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Rombo Formos Aikštė
Rėmas No
Prekės Pavadinimas huacan
Medžiaga Derva
Kilmės KN(Kilmės)
Forma Vieną
Pincetai Medžiaga Nerūdijančio plieno
Modelio Tipas Kita
Įrankio Pavadinimas Pincetai
Naudoti diamond tapybos įrankis
Pakavimas Plastikinis maišelis
BagSales Didmeninė ir mažmeninė
Tipas Įrankių Rinkiniai
Stilius Europa
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Spalvų skaičius 30-45
Įklijavimo Srityje Pilnas

Panašūs produktai