Valgiaraščių Jetable Rose Vienaragis Indai, Popieriniai Rankšluosčiai, Servetėlės Gimtadienio Šventė Gyvūnų Animacinių Filmų Animacija Tema, Rožinė Mergaitė

€0.73

-44%

€1.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vienkartiniai Šalies Stalo, Namai Ir Sodas, Pigūs Vienkartiniai Šalies Stalo, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vienkartiniai Šalies Stalo.

[produkto pavadinimas]: Vienaragis servetėles. [produkto specifikacijos]: 10 lapų [produkto svoris]: 0.048 kg [produkto dydis]: ji yra apie 16.3 cm ilgio; plotis yra apie 16.3 cm; [produkto spalva]: kaip parodyta paveikslėlyje [Taikoma kartų]: šalys, vestuvės, šventės, kūdikių dušai, poilsio ir šeimos susibūrimai, lauko piknikus, popietės arbata ir kt. [Pastaba!]: 1. Dėl dydžio, matuojant vertus, gali būti klaida 0.1-0.3 cm. Prašome suprasti, kad 2. Dėl skirtingos pozicijos arba kompiuterio monitorių, negaliu garantuoti, kad nuotrauka ir tikrosios spalvos yra 100% identiški. Aš tikiuosi, jūs galite suprasti. Ačiū! 3. Jei yra bet kokia žala, logistikos, prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą jums kuo greičiau! nesijaudinkite! Prašome nesuteikia 1, 2, 3, 4 žvaigždučių reitingą! Labai dėkojame už jūsų supratimą! Ir ačiū jums, kad pasirinkote mūsų produktus! Visi produktai yra aukštos kokybės! Jei jums reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Prašome mėgautis pirkinių čia!

Pristatymo Kinijoje; pristatymo laikas, per 4 dienas po apmokėjimo; pristatymo laikas paprastai yra 15-60 dienų, remiantis logistikos laiku (išskyrus force majeure atvejus); logistikos rekomenduojama Basilico-pica.lt, galite pasirinkti logistikos metodas jums reikia logistikos šabloną. Jeigu esate patenkinti produkto, prašome suteikti 5 žvaigždučių reitingą, aš tikiuosi, kad jūs turite gerą dieną.

Proga Jubiliejus
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartiniai Indai Rinkiniai
Rinkinys Tipas No
Modelis TAŠKAS
Kilmės KN(Kilmės)
Rožinė Rožinė
Medžiaga Karvės odos popieriaus
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris C0021

Panašūs produktai