Vaikų mielas princesė mielas plaukų aksesuarai korėjos versija mergaitės galvos virvė guminė juosta šukuosena kūdikis mažas, plaukų žiedas

€1.77

-10%

€1.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mergina Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Mergaitės Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Mergina Plaukų Aksesuarai.

[xlmodel]-[custom]-[54118]

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[54103]

mokėjimo

1) Laiku mokėjimo pavedimus, Kai mes pristatysime jūsų prekes, mes atsiųsime jums gražų dovanų su jumis

2). Importo muitų, mokesčių ir mokestis nėra įskaičiuotas į kainą, ar prekių gabenimo išlaidas, šias išlaidas padengia pirkėjas.

3). Prašome kreiptis į muitinės jūsų šalyje prieš perkant, siekiant nustatyti, kiek šie mokesčiai yra papildomi

4). We will ship pagal adresą, kurį mums davė, taip, prašome pateikti mums teisingą adresą.

vežimas

1). Tik laivo patvirtinę mokėjimą.

2). Paprastai, pristatymo laikas, logistikos, ekonominės klasės, kuri atitinka jūsų atitinkamą sumą per savo užsakymą paprastai yra apie 60 dienų.Pristatymo laikas paprasta klasės ir standartiniai klasės logistikos paprastai yra apie 45 dienas. Pristatymo terminas gali būti atidėtas palyginti

3). Jei esate skubiai reikia prekes, prašome susisiekti su mumis ir pasirinkti greitas pristatymas metodą, pvz., Pasaulio Basilico-pica.lt nerimauti nemokamai logistikos standartas EMS Basilico-pica.lt nerimauti nemokamai logistika-prioritetas, ir daugiau mokėti papildomai siuntimo išlaidos.

4). Kartais to pristatymo terminas gali būti atidėtas dėl griežtos muitinės kontrolės arba oro klausimais, prašome būti kantriems. Jūsų prekybos teisių, negaus jokių nuostolių

nuolaida.

Mes teikiame daugiau nuolaidos už didelius užsakymus, jei jus domina perkant kelis daiktus, ar didelis skaičius, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. Klientų aptarnavimo mielai atsakys į visus jums rūpimus klausimus

Grąžinimo politika

1). Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po prekių pristatymo.

2). Pirkėjas prisiima visas transportavimo išlaidas. Mūsų laivybos išlaidos yra pakrovimo ir iškrovimo mokesčiai, pakavimo medžiagos ir kitos susijusios išlaidos.

3). Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būseną, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtrai, ir mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų remiantis pasitenkinimas mūsų prekes ir paslaugas. Po palikti komentarus ir vertinimus, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, gauti netikėtų staigmenų. Deja, jei jūs planuojate teikti mums neutralią / neigiamą grįžtamąjį ryšį, ir mūsų blogi patirtį perkant, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami pašalinti savo nepasitenkinimo ir Išspręsti problemą.

įspėjimas

Jei turite kokių klausimų prieš perkant, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. Mūsų klientų aptarnavimo atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas, tačiau dėl skirtingų laiko namuose, ir užsienyje, prašome nurodyti informacijos ar problemas, su kuriomis susiduriama produktas , Geri bendravimo padės išvengti savo nepasitenkinimą.

Tekstūros medžiagos Gumos String
Kilmės KN(Kilmės)
Serija Mielas Serija
Pakavimas Nepriklausoma pakuotė
Modeliavimas Gyvūnai / Zodiako Ženklas
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas WYINYA
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Spalva 10 Vienetų Gėlių Ananasų, 2 Vnt Triušių Ir Elnių, 4 Gabalus, O
Lytis Merginos
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Tipas Plaukų linijos, plaukų virvė
Modelio Tipas Animacinių filmų
Stilius Vaikai
Modelis Dinozaurų Vaisių
Gydymo procesas Kepimo dažai
Modelio Numeris B663
skirta Vaikai
Kietas klasifikacija Coiling

Panašūs produktai