MaiYaCa Lama Lama Alpakos Gyvūnų Modelio mažų Žaidimų MousePads stalas kilimėlis Kompiuterio PC žaidimų pelės kilimėlis pelės mygtukai žaidėjus stalas kilimėlis

€1.49

-23%

€1.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pelės Kilimėliai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Pelės Kilimėliai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Pelės Kilimėliai.

MaiYaCa Gražus Anime Lama Lama Alpakos Gyvūnų Modelio mažų Žaidimų MousePads stalas kilimėlis neslidus Nešiojamas Kompiuteris PC žaidimų pelės kilimėlis pelės mygtukai žaidėjus stalas kilimėlis Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Mes stengiamės jums!

1.100% Brand New 2.Jūs galite Papuošti Savo Darbalaukį su Pele Trinkelėmis. 3.Gražus Spalvų Atspausdintas ant Pelės Mygtukai 4.Aukštos Kokybės,Pagaminta iš Minkštos Gumos Medžiagų ir Sklandžiai Audinio 5.Dydis: 18x22 cm 25x29 cm 6.Daugiau Kaip 10 Nuotraukų,jei norite žinoti,plz pranešimą mus! Paketą, įskaitant: 1 * pelės mygtukai kilimėlis (be pelės ir klaviatūros ) Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,tai laivybos būdu stebėjimo informaciją(išskyrus JAV, Rusija ir Ukraina), JAV , Rusija ir Ukraina pirkėjas draugas gali pasirinkti ePacket ,tai bus jau stebėjimo informaciją. Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja,jūs vis dar gauti prekes,prašome susisiekti su mumis,mes išplėsti pristatymo data. Jei po 90 dienų jūs vis tiek negaunate prekes,prašome susisiekti su mumis,mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.Prašome neatidaryti ginčą per 90 dienų ,tai yra Nepageidaujami! Dėkojame už jūsų maloniai rusijos draugas pranešimas: Nes santykiai tarp jūsų šalies muitų politika; užpildyti visą teisingą adresą, ir gavėjas informacijos, Prašome imtis; Priešingu atveju jūs galite gauti savo prekes, ačiū!

Modelis WSF190614051
Pritaikytas nešiojamas mažos pelės mygtukai Natūrali Guma Žaidimų kilimėlis Stalas Kilimėlis
Populiarių Žaidimų kilimėlis perkamiausių žaidimų kilimėlis
Modelio Numeris Pelės Kilimėliai
Pakuotė Taip
Dizaino Naujovė Fundas kilimėlis Naujausia Super Mielas kilimėlis Anime kraštovaizdžio Pelės Mygtukai
Medžiaga Guma
Nuotraukos "PASIDARYK pats" Custom Kilimėlis Naujas mažo Dydžio Kompiuterio darbastalio Žaidimas Pelės Mygtukai
Tipas storas patogiai, natūrali guma, klaviatūra/Nešiojamas, Pelių Kilimėliai
Kietas Žaidimas Kilimėlis Kompiuterio Kilimėlis Geriausias Kilimėliai Gamer
Produktų Statusas Sandėlyje
dydis no lock edge 18x22cm 25x29cm
Prekės Pavadinimas MaiYaCa
Stilius Žaidimų pelės mygtukai
Punktas Lama Lama Alpakos Gyvūnų Modelio Tapetai
Juoda Guma Mousemat Gražus Anime MouseMat pelės mygtukai filmai

Panašūs produktai