YanXu PC švarus Atvejais AirPods 1/2 Skaidrus Ausinės Atveju AirPods Pro Įkrovimo Dėžutės Apsaugos Hard Cover

€1.33

-13%

€1.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai.

1. Taikytinos modeliai: už AirPods Pro 1 2

2. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš tvirtos smūgiams atsparus PC medžiagos. Ji duoda super patogu jausmus, ir siūlo puikus sukibimas patirtis.

3. Visų Apvalių Apsauga: 360 Visas apsaugos dizaino ir aukštos kokybės padengti veiksmingai apsaugoti savo airpods nuo nelaimingų atsitikimų lašas ir įbrėžimų.

4. Puikiai tinka ir kišenė draugiškas: Šis plonas korpusas puikiai tinka jūsų AirPods ir yra lengva įdiegti ir pašalinti.

5. AirPods Atvejis: dangtelis leidžia jūsų AirPods puikus, lengvas ir nešiojamas. Aišku, modelio dizainas AirPods atveju išlaiko natūralų ir plikas atrodo, o dar yra stilingas. Mes w elcom e lašas laivybos arba de r! Jei gavote produktas , jis turi kokių nors problemų ar yra kas daro jus nepatenkinti, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, arba paliekant blogas peržiūros, nes mes organizuojame profesionalias klientų aptarnavimo darbuotojų, kad padėtų jums išspręsti šią problemą, kol leidžia sąlygos, ačiū !!! Prašome Rašyti Savo vardu, pavarde Ir Pašto kodą. nutartyje Dėl Šalies Politikos, Ačiū!

Modelio Numeris Už AirPods Pro AirPods 1/2
Medžiaga Plastikiniai
Pakuotė No
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Ausinės Atvejais

Panašūs produktai