Taoup 10vnt Vienaragis Dovanų Maišeliai Vyniojimo Prekių Saldainių Krepšiai Vienaragis Gimtadienio Dekoro Flamingo Alpaka Ananasų Dovanų Maišeliai

€1.11

-20%

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes.

Klasifikacija:Dovanų Maišeliai Kiekis:10vnt Medžiaga:Plastikas Dydis:17*25cm Stilius: "Vienaragio Flamingo", Alpaka,Ananasų,Vaivorykštė Proga: "Vienaragio Šalies Prekių Gimtadienio Apdailos Džiaugtis Atogrąžų Šalis Apdaila

Pristatymo ir grąžinimo politika:

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas, kai gausime mokėjimą. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojama siuntas: Basilico-pica.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis. 4. Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis. 5. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis.

Dropshipping ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar problemų 2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.

Stilius Vienaragis,Flamingo", Alpaka,Ananasų,Vaivorykštė
Proga 2 Gimtadienio Dekoracija Džiaugtis
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas TAOUP
Modelis AUGALŲ
Proga 3 Atogrąžų Šalis Apdaila
proga 5 Kalėdų Dovanų Maišelis
Klasifikacija dovanų maišeliai
dydis 17*25cm
Modelio Numeris S2337
Proga 1 Vienaragis Šalies Prekių
Skaičius, Vnt 10vnt
Proga Jubiliejus
Proga 4 Dovanų Maišeliai Vyniojimo Prekes

Panašūs produktai