Arte Clavo Nagų lakas UV Gelio Hibridas Lak Pink Red Series Gelis Lakas 15ml Nagų Dailės, Manikiūro Gel Polish Top Coat Nagus Priauginimui

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis.

Arte Clavo UV Gelio Hibridas Lak 1 VNT Gelio Nagų lakas Lakas 15ml Rožinė Raudona Serijos "PASIDARYK pats" Nagų Dailės, Manikiūro Gelio lenkijos Bazės viršutinį Sluoksnį

Čia yra nuolaida galite:

Gerbiami pirkėjas , ačiū už tai, domina Arte Clavo nagų gelis lenkijos, jūs galite gauti papildomą 2-5% nuolaida, jei jums sekti mūsų parduotuvėje , tiesiog foll dėl dviejų veiksmus, siekiant gauti kitą nuolaida:

1.Eiti į pagrindinį puslapį mūsų parduotuvėje , spustelėkite ant "Follow" mygtuką virš ekrano.

2.Tada atsiųskite mums screenshot jūsų parduotuvėje.

Papasakoti mums, kiek butelių norite pirkti , kuo daugiau perkate , tuo didesnė nuolaida, galite gauti.

Gamintojas: Arte Clavo Vardas: 15 ml UV Led Gelio lenkijos Funkcijos: Užtikrinti Aukštos Kokybės Sušildymas-Off UV Gel Polish. Ilgalaikės lazerinės generacijos izotopai iki 20 dienų, ne išnyks, nr. craking. Reikia būti vulkanizuojama su UV lempa arba LED lempos. Profesionalus Nagų Dailės Dovana sau ar savo draugei. Nuoširdžiai priminimas: (1) Jei yra kokių nors problemų su nagų gelis , nereikia atidaryti pirmąjį ginčo ir susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, turime stengiamės išspręsti šią problemą už jus , ačiū jums labai! (2) Visos spalvos pagal spalvų paletę turi akcijų , jei jūs negalite pasirinkti norimą spalvą , pasirinkite "palikti spalvos" mygtuką ir palikti spalvos jums patinka.

Pranešimas : Kaip mes visi žinome, tai yra pigių reklaminių produktų. Taigi, mes pasirinkti įprastą pristatymo, nr. stebėjimo informaciją . Įprastomis aplinkybėmis , atvykimo laikas yra apie 30-60 . Ir tai yra apie 60-120 dienų į Braziliją. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai , spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos, jei jums tai, prašome don ' t buy it. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis iš karto. Geros dienos! Naudojimo Instrukcija: 1 Žingsnis. Valyti Nagus tada kirpti nagų paviršiaus, kaip įprasta, manikiūro procesą. 2 žingsnis. Visiškai išjudintų butelį sumaišykite želė. 3 žingsnis. Plonu grunto sluoksnis pirmas, kuris galėtų Gelio lenkijos ilgiau. Tada išgydyti nagus su UV lempa 2 min. arba LED lempa 60 sek.. 4 Žingsnis. Taikyti Gelio lenkų tiesiogiai, išgydyti, su UV lempa 2 min. ar išgydyti su LED lempa 60 sek.. 5 Žingsnis. Pakartokite step4, taikomas 2-asis sluoksnis ir gydymą su UV lempa arba LED lempos dar kartą. 6 žingsnis. Kailis su nuimamu topcoat, kuri gali padaryti, kad spalva šviesesnė, išgydyti UV lempa arba LED lempos. 7 žingsnis. Pašalinti lipni likučių nagus su valikliu. Pašalinti:

1 žingsnis. Atsipalaiduokite nuo nagai į akrilo valiklis apie 5 minutes.

2 žingsnis. Rip žemyn visą gabalas nagų emalio švelniai ant kiekvieno nago. Apie Spalvų Skirtumas: Mes bandėme viską parodyti jums labiausiai nekilnojamojo spalvos mūsų gel. Spalvą galite pamatyti mūsų swatch yra realios įtakos pobūdį spalva netikrus nagus, kad spalvos gali šiek tiek skirtis nuo gelio tekstūros. Be to, skirtingų kompiuterio ekranas gali rodyti įvairių spalvų. Pritaikius spalvą jūsų nagai, jums bus rasti nekilnojamojo spalvos poveikis yra nuostabi.

Rožinė Spalva Serija UV Nagų Gelio lenkijos
Laivų, Iš Kinija
Spalvos 455 Spalvas,Raudona,Rožinė,Pilka,Mėlyna,Žalia,Balta,Juoda,Mėlyna
Pavadinimas 15 ml Gelio Nagų lakas
NET WT 15ml
Pasisekė Gelis Kad Jūsų Pirštų Gražesnė
UV gelis Nagai
Kokybė 1 vnt
Nagų Dailė Tapyba Gelis
Prašymas Nagų Salonas,Nagų Grožis,Nagų "PASIDARYK pats"
Komponentas UV Nagų Gelio
Modelio Numeris JAN-AC-15ml Nagų Gelis lenkijos
Tomas 15ml
Kiekis 1Piece
Nude Pink Serija Mirkymas off UV Nagų Gelio lenkijos
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Greitai Džiūsta Profesionalus Nagų Grožio Salonas
Pašalinti su Acetonu Reikia viršutinį sluoksnį ir Base coat
Sertifikatas SGS/ MSDS
UV išgydomas derva Gelis Lenkijos
Cured") LED Lemputė/UV Lempa
Tipas UV Gelis
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgalaikis Laikotarpis 3 Savaites arba Virš
Ilgalaikis Vernis Pusiau Nuolatinis
Prekės Pavadinimas Arte Clavo
Elemento Tipas Nagų Gelis
gelis lakas Gelis, Blizgučiai Lako

Panašūs produktai