3pcs Skalbti elastinga Earloop3D Veido Kaukės, Kvėpavimo Kaukė Daugkartinio naudojimo Anti-rūkas Medvilnės Burnos Kaukę Mados Juoda Kaukė Suaugusiems

€0.71

-39%

€1.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Kaukės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Kaukės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Kaukės.

Anglies Pluošto Veido Lauko Anti-Migla Veido Lengvas Veido Kaukė nuo Dulkių Burną 3pcs maloniai Prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Savybės: 1. Galima skalbti Daugkartinių: galima plauti ir naudoti pakartotinai juos be deformacijos. 2. Vienas Dydis Tinka Labiausiai: beveik žmones, anti-dulkių, patogiai & ilgametis dėvėti,, Pagaminti pagal naujausias technologijas iš bambuko medžio anglies pluošto ir šilko mišinys audinio. 3. Naudojant Scenos: Tinka tiek berniukams, tiek ir mergaitėms, dviračių sportas, kempingas, veikia, kelionės, alpinizmas, ir kasdieniniam naudojimui. 4.Sulankstomas ir perdirbamų: jūs galite įdėti ją į kišenę ir pasiimkite su savimi. 5. Pastaba: dėl padarytų bambuko medžio anglies pluošto ir šilko mišinys audinio, nebandykite ištraukite jį tvirtai, siekiant išvengti žalos.

Pakuotė: 3 Vnt kaukės

Lytis MOTERIS
Saugos standartas NĖRA
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Medvilnės
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris kaip rodyti
Apsaugos Klasė NĖRA
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai