1pcs Mielas Animacinių filmų Pliušinis Gyvūnų Šaldytuvas Magnetai Vaikams Dovanų Šaldytuvas Lipdukai Suvenyras, Šaldytuvo Magnetas Apdaila

€1.48

-9%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šaldytuvas Magnetai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šaldytuvas Magnetai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šaldytuvas Magnetai.

PRODUKTO INFORMACIJA

Dydis: 6x9 cm Kiekis: 1pcs Medžiaga: trumpas pliušinis + magnetas

PREKĖS INFORMACIJA

APTARNAVIMAS PO PARDAVIMO

Dear Friend 1: Visi Užsakymai Bus Išsiųsti Per 1-3 Darbo Dienas Po Apmokėjimo Sėkmingai, Ir Šventės Bus Atidėtas. 2: Visi Paketai Nebus Priimamos Grąžinti Pinigus Per 60 Dienų Po Prekių Pristatymo. Jei Prekės Nebuvo Gauta Po 60 Dienų, Mes Grąžinsime Juos Besąlygiškai. Prašome Palaukti Kantriai Per Šį Laikotarpį. 3: Jei Esate Skubiai Reikia Produkto, Prašome Naudoti Basilico-pica.lt Standartinė Premium pristatymo Ar Kitas Express, Pavyzdžiui, Dhl,ems,ups ir T.t. Bet Reikia Mokėti Siuntimo Išlaidas Ir Mėgautis Pirmenybę Pristatymas. 4: Jei Turite Kokių Nors Problemų, Gavusi Sklypas, Prašome Neatidaryti Ginčų Lengvai, Jokių Problemų, Jūs Patenkinti, Džiaugiasi, Kad Išspręsti. Jūsų Supratimas Yra Labai Dėkingi. 5: Jei Turite Kitų Specialių Reikalavimų Ar Pasiūlymų, Prašome Susisiekti Su Mumis, Mes Bus Labiau Pasistengti Pagerinti Prekes Ir Paslaugas. 6: Jei Yra Bet kokia Paklausimą Ar Klausimą Apie Dropshipping Ir Didmeninė prekyba, Prašome nedvejodami Kreipkitės Į Mus, Mes norėtume Sukurti ilgalaikius Verslo Santykius Su Jumis. Jūsų Patvirtinimo, Mūsų Pasiūlymas Būtų Padaryti Geriau. Labai Ačiū Už Jūsų Paramą.

Specifikacija Single-piece Package
proga 5 Šaldytuvas
Modelis Animacinių filmų
Medžiaga Pliušas
Magnetinis Lipdukas Stilius Gyvūnų
Lipduko Tipas Magnetinis Lipdukas
Proga Kalėdų
Proga 2 Gimtadienis
Proga 1 Jubiliejus
Proga 3 Vaikų Diena
Tipas Šaldytuvas Magnetai
laivų, iš Kinija
Amžius > 3 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Šaldytuvas Magnetai
Lapo Dydis Didelis
Proga 4 Naujieji Metai

Panašūs produktai