100vnt/lot 15*19cm permatomus Maišelius prekybos centruose, Pirkinių Krepšys Plastikiniai Maišeliai Su Rankena Maisto Pakuočių Pirkinių Krepšiai

€1.64

-4%

€1.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, krepšiai su, krepšiai su rankenomis, pirkinių krepšys.

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Skaidrus

Dydis:apie 15*19cm

Pakuotė: 100 X Baltas "Vest" Stiliaus Plastikiniai Maišeliai

Savybės

Šie Maišeliai yra naudojami kiekvieno tipo parduotuvė, prekybos rodo ir kiosko

Šie plastikiniai maišeliai yra pagaminti iš stipraus, didelio tankio plastiko užpildyti

Mūsų maišeliai yra 0% kalcio, kuris yra, kodėl mes esame pasiryžę pastatytas

reputacija suteikti geriausias Vest Stiliaus Plastikinių pirkinių Krepšys.

Mūsų maišeliai gali būti pakartotinai panaudoti ir perdirbti, todėl juos puikus pasirinkimas šiandieninėje aplinkoje

Pristatymas:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. pristatymo laikas priklauso nuo paskirties. Retais atvejais, griežtai užsakymą padarys pristatymo laikas šiek tiek ilgiau. Prašome palaukti.

3.Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.Paprastai tai trunka 18-35 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 8-12 darbo dienų iki Express".

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.

Grąžinimas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo jūsų dėl kokios nors priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,ir pirkėjas turi būti atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą.

Atsiliepimai:

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, po to, kai gaunate prekes, penkių žvaigždučių pagirti,

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas.

Panašūs produktai