1PC Saulėgrąžų Formos Minkštas Silikoninis Pelėsių "PASIDARYK pats" Tortas Kepimo Įrankis Cukraus Tortas Dekoravimo Įrankiai, virtuvės Šokolado Pelėsių

€0.97

-50%

€1.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės. Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko. Beskonis, netoksiškas, dulkėms, patvari, nepralaidi ir lengva naudoti švarų Saugu naudoti orkaitėje, mikrobangų krosnelė, skalbimo mašina ir šaldytuvas Tinka pyragas, duona, putėsiai, želė, maisto ruošimo, šokoladas techniniai duomenys: Medžiaga: Silikonas Spalva: kaip nuotraukoje Dydis: kaip nuotraukoje parodyti Dėmesį: 1. Yra 1-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas. prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 2. Dėl skirtingų ekrano parametrai, spalva nekilnojamojo prekė gali šiek tiek skirtis nuo paveikslų paroda.

1. Rusijos/ Ukrainos/ Baltarusijos pirkėjai, Prašome rašyti savo Vardą ir pavardę , tada mes galime išsiųsti jūsų užsakymą.

2. Didmeninė , mes galime pasiūlyti nuolaidą arba express pristatymas, Tokios, kaip DHL, EMS.

3. Drop Laivyba , mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus. ( Ne kainą, Ne įmonės pavadinimas )

4. Jei turite didelės apimties užsakymus, galite padaryti drop laivyba čia.

ŽYMOS parduotuvėje, tada pirkti daiktų, kuriuos norite pirkti, bus gauti 2% -3%, kitos nuolaidos. Kaip aš galiu sekti mano sklypo ?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga ? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1) Savo Teigiamas komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę. Maloniai kviečiame galėtų trukti vieną sekundę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5. Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos.

Jei tu negali būti patenkintas savo operaciją:

2) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą. Atviras ginčas yra ne geriausias būdas susidoroti su problema. Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.

Aprašymas: Medžiaga: Silicio Gelio Dydis: pot - skersmuo 9cm, aukštis 4cm; silikono padas 38.5*20.5 cm; patarimai -17.3*1cm Spalva: Kavos Pakuotės, įskaitant: 1×Kremo Išspausti Puodą

Nepadori Nuotrauka No
Pyragas Įrankiai Tipas Kita
Tipas Pyragas Įrankiai
Medžiaga Silikono
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris 001
Seksualinio Pobūdžio No
Sertifikavimo CIQ

Panašūs produktai