BEHUA Minkštos Tpu Atveju, Fitbit versa 3 / Prasme Vandeniui Laikrodžių korpusai Padengti Screen Protector, Visiškai atsparus Vandeniui Apsauginis Apvalkalas

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands.

Mes esame didelių gamybos fabrikas, prašome susisiekti su manimi, jei jums reikia daugiau ar kitų. BEHUA Žiūrėti atveju Minkštos Tpu už Fitbit Versa 3 /Prasme Vandeniui Žiūrėti Korpuso Dangtelį Screen Protector visą atveju Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Tinka stiprinti ir pakeisti savo laikrodį. Multi-color pasirinkti. Puikus pralaidumas tinka kasdien dėvėti. Meterial:nerūdijančio plieno Spalva:rodo puslapį Tinka amazfit tiek žiūrėti tik Plonas ir lengvas dizainas, prieiga prie visų valdiklių, valdymo mygtukai. Lengvai įdiegti ir pašalinti, pilnos apsaugos, krašto, išvengti nulio savo kasdieniame li dokumentų Paketą sudaro: 1 * tpu apsauginiai dėklai(NE ŽIŪRĖTI)

Kas yra Basilico-pica.lt Pristatymas? Basilico-pica.lt Laivyba yra viena-stop laivybos metodą, kuris oficialiai pateikė Basilico-pica.lt ir Cainiao Tinklo. Kaip pabaigoje-su tikslu tarpvalstybinių logistikos paslaugų, ji yra pirmoji-mile paėmimo paslauga, konsolidacijos paslaugos, tarptautinis linija nuotolių paslaugos, muitinės formalumų paslaugos, paskutinės mylios pristatymo paslaugos. Be to, ji taip pat apima pasaulinę sekimo paslaugų, klientų aptarnavimo ir logistikos ginčų sprendimo paslauga, ir platforma garantuota kompensacija, paslaugos. Kodėl Basilico-pica.lt Pristatymas? Po pateikimo savo užsakymą Basilico-pica.lt, pardavėjas atsiųs paketą į mūsų shipping centre. Iš čia, mes galime padaryti, įsitikinkite, kad jūsų paketas bus tvarkomi atsargiai ir pristatyta laiku , ir mes pridėsime stebėjimo informaciją jūsų užsakymo detalės, todėl, kad jūs galite sekti savo paketą, kada ir kur norite. Kiek laiko užtrunka mano paketas atvykti, jei aš naudoju Basilico-pica.lt Pristatymas? Tai priklauso nuo to, kokį variantą pasirinksite. Paketus, kurie yra siunčiami su Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas paprastai trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų , kadangi Basilico-pica.lt Premium Laivybos suteiks pristatymo metu, nuo 7 iki 15 darbo dienų .

už Fitbit Versa 3 Visiškai Padengti Atveju Aukštos Kokybės Patvarus Sutartis Stiliaus Dizaino
Pritaikymas Ekrano apsaugos Fitbit Versa 3
Juostos Ilgis Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno žiūrėti rėmo atveju
Modelio Numeris už Fitbit Versa 3
Žiūrėti Diržas, Dėl Kurio Žiūrėti Savininkas Žiūrėti Kolektoriai
Prekės Pavadinimas BEHUA
Sąlyga Naujoji be žymės
Užsegimas Tipas už Fitbit Versa 3
Tipas Žiūrėti Atveju
Suderinamumas Naujoji be žymės
Elemento Tipas Watchbands
Atsparus Vandeniui Žiūrėti Korpuso Dangtelio Ekranas už Fitbit versa 3 smart žiūrėti
Wtach Dirželis Elemento Atributai Minkštos Tpu Atveju, Fitbit Versa 3 /Fitbit Prasme

Panašūs produktai