Ne Kaklaraištis, Batraiščiai Elastinga Puslankiu Batų Raišteliais, Skirta Vaikų ir Suaugusiųjų Metalo Užraktas Sportbačiai Batraištis Įkrovos Tingus Batų Raišteliais, Stygos

€0.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Batų raišteliai, Batai, Pigūs Batų Raišteliai, Aukštos Kokybės Batai, Batų raišteliai.

Ne Kaklaraištis, Batraiščiai Elastinga Puslankiu Batų Raišteliais, Skirta Vaikų ir Suaugusiųjų Metalo Užraktas Sportbačiai Batraištis Įkrovos Tingus Batų Raišteliais, Stygos

*Spalva:21colors *Medžiaga:Aliuminio kapsulė lock + Elastinga Batraištis *Ilgis:100cm(Tinka 8 poras, skyles ir mažiau nei 8 poros skylių) 120cm(Tinka 12 porų skyles ir mažiau nei 12 porų skylių)

Komplektą Sudaro:

(Opp maišelis pakuotė) 2 raišteliais (1 pora), ir 2 Metalo nėrinių sagtis, (batai, neįskaičiuotos !!)

Unikalus Užraktas:

Butas elastinga polipropileno batų nėriniai su metalo kapsulės tipo varžtas sagtis, butas batų nėriniai gali būti sumažinti, ilgis, kad atitiktų jūsų poreikius,numatyti, patogus ir paramos, cilindro formos metalo turnbuckle, graži atmosfera, paprastas montavimas, kieto ilgaamžiškumas.

Ne Kaklaraištis, Batraiščiai:

Sutaupykite laiko ant batų, sumažinti pavojus užkliūti, kurį sukelia prarasti batų raišteliai,išspręsti problemą vaikai ne susiejimas batų raišteliai, ir susiejimas raišteliais nėra patogu.

Lengva įdiegti:

Tiesiog įdėti savo batraiščių į varžtą užraktas, praėjimų, kaklaraištis ir priveržkite fiksavimo, ir jūs esate pasirengę įdiegti ir tai yra labai lengva.

Puikiai tinka visiems:

Šių neelastinga batų raišteliai yra puikiai tinka vaikams, suaugusiems, senjorams, bėgimas, pėsčiomis, žygiai, dviračių sportas, ir t.t., kad išlaikyti jūsų raišteliais iš artimiausiais laisvi. Puikiai tinka sportiniai bateliai, sportiniai bateliai, krepšinio bateliai, futbolo bateliai, laisvalaikio bateliai, valdybos batai ir kt.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Ne Kaklaraištis, Batraiščiai
Modelio Numeris T10-2
Medžiaga Poliesteris
Funkcija Ne kaklaraištis batraištis
Modelio Tipas Kietas
2 funkcija Elastinga Batų Raišteliai
Paauglių 4 Įkrovos Batų Raišteliai
Elemento Tipas Batų raišteliai
3 funkcija Sportbačiai Batų Raišteliai
Spalva 21 spalvas
Užrakto Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas YuanXiangZhu
Plotis 0.5cm
Ilgis 100cm 120cm

Panašūs produktai