MANILAI Paprasta Lydinio Sukimo Žavesio Imituojamas Pearl Ilgai, Pakabučiai, Karoliai, Moterų Papuošalai Pareiškimą Choker Karoliai

€3.29

-20%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas.

Apmokėjimas:

1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina. Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė.

2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas. Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Ačiū.

1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą užsakymo . Mes stengiamės atsakyti jums per 12 valandų. Dėkojame už jūsų paramą !

Mėgautis jūsų pirkinių!!!

Spalva Auksas, Sidabras
Stilius 2 Pareiškimas Karoliai
Stilius 1 Sukimo Karoliai
Pakabukas Dydis 8cm
dydis Width
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Stilius 3 Choker Karoliai
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Stilius 5 Didelis Sukimo
Metalų Tipas cinko Lydinys
Proga Dalyvavimas , Dovana , Šalis,Wlfare
Elemento Tipas Karoliai
Pearl Tipas Imituojamas-pearl
Medžiaga Pearl
Svoris 43G
Stiliaus 4 apykaklės, karoliai
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris CE4806
Formos\modelis GEOMETRINIO
Perlo Formos Puikiai Turas
Prekės Pavadinimas MANILAI

Panašūs produktai