Veidoorn 1pcs raudonos spalvos juosta ant galvos Drėgmės-Wicking Kvėpuojantis Vyrų, Moterų Sporto Elastinga Lankelis Fitneso salė, Bėgimo sportas, krepšinis

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raudonos spalvos juosta ant galvos, Sportas Ir Pramogos, Pigiai Raudonos Spalvos Juosta Ant Galvos, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Raudonos spalvos juosta ant galvos.

V EADOO RN LANKELIS

· VEADOORN LANKELIS serija yra siekiama išspręsti sporto problemos, pvz., sugeria prakaitą , išlaikyti galvą sausas .Mes dedame visas savo pastangas, kuriant produktą, kad bus patenkinti jūsų lūkesčiai ir įsitikinkite, kad jums bus veikti su pasitikėjimą per savo fizinį aktyvumą.

· PUIKUS SPORTAS: Sporto apsauginių įrankių priedai ,futbolas,krepšinis, tinklinis, dviračių sportas, sporto tendencijas, kiti žaidimai su kamuoliu, vieta, pramogų įranga, šokiai, bėgimas, pėsčiųjų, kempingas, šaudymo , stalo teniso, teniso, muzikos instrumentai, Ledo ir sniego sporto, ekstremalių iššūkių.

· FUNKCIJA:

· Ši ekrano užsklandą yra du integruoti silikonai, kad veiksmingai išlaikyti lankelis nuo slydimo . Jei esate alergiškas silikono produktų, prašome nustoti naudoti šią ekrano užsklandą iš karto, siekiant išvengti diskomforto, kurį sukelia silikono alergijos.

· Ši ekrano užsklandą yra suprojektuoti su kvėpuojantis dizainas. Audinys yra lengvas prakaitas sugeriančios, suteikiant sporto žmonės yra sausi patirtį ir stiprinti jaudulį sporto. Tiems, kurie ilgai plaukai ir ilgi kirpčiukai, tai lankelis turi tokią pat teisinę galią, nustatantis plaukų veiksmingai. Tuo pačiu užkertant kelią prakaitavimas, taip pat išvengiama problemų padengti savo akis su savo plaukų.

· RASTI SAVO DYDŽIO (APIMTIS):

· MAX APIMTIS----33.5"/85cm

· MIN APSKRITIMO----19.5"/50cm

· Ši ekrano užsklandą, tinka vyrams ir moterims, jūs galite nusipirkti įvairių spalvų pagal savo pageidavimus.

VEŽIMAS

Medžiaga Poliesteris,Spandex
Prekės Pavadinimas VEIDOORN
Kilmės KN(Kilmės)
Storis Plonas (Vasarą)
Modelio Numeris A51
Rankena Slopinimas Sausas

Panašūs produktai