10 Porų Moterų Kojinės Kvėpuojantis Sporto kojinės vientisos Spalvos Valtis kojinės Patogus Medvilnės Kulkšnies Kojines Baltas Juodas

€1.61

-29%

€2.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kojinės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs Kojinės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Kojinės.

pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-2CM skirtumas.

2. Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip skiriamoji geba, ryškumas, kontrastas kompiuterio ekraną, tiesa, spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Galutinis spalvos, prašome kreiptis į mūsų tikrasis produktas.

Apie pirkimo ir pirkimo

Mes turime mūsų pačių gamykloje, kurios gali suteikti jums aukštos kokybės produktus ir paslaugas. Jei turite daug poreikiams pritaikytas paslaugas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir tikimės, kad dirbti su jumis gylis

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Todėl prašome ne taip lengvai prieštarauti, ar mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti visas problemas. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą. Ačiū, linkiu jums laimingas pirkinių!

Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių šlovė! Jūsų parama yra mūsų motyvacija išlieka šioje parduotuvėje!

Dydis
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Modelio Numeris Vientisos Spalvos
Storis
Elemento Tipas Kojinių
Modelio Tipas Kietas
Elemento Ilgio One size
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Lytis MOTERIS
Parama Drop laivyba
Medžiaga Medvilnės

Panašūs produktai