10 vnt./daug Gelis Kojų Vamzdis Piršto Raštas Rankovės Separatorius siekiant Apsaugoti Krekingo Odos Kukurūzų lizdinės plokštelės Kaliaus Priežiūros Palengvėjimą

€2.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

10 vnt./daug Gelis Kojų Vamzdis Piršto Raštas Rankovės Separatorius siekiant Apsaugoti Krekingo Odos Kukurūzų lizdinės plokštelės Kaliaus Palengvėjimą

Aprašymas

Šis punktas yra praktinis toe cap, kuris gali puikiai išsitiesti ir atsipalaiduoti jūsų kojų, ir sumažinti skausmą, kurį sukelia manikiūras.beautiful, minkštas corns ir hammertoes. Pagamintas iš aukštos kokybės materail su stipri, tampri ir elastinga funkcija. Šių funkcijų, įsitikinkite, kad jie gali priglunda jūsų pirštų ir sunkiai deformuojasi.Tinka tiek vyrams ir moterims. Puikiai apsaugoti savo pirštą iš vis purvinas arba infekcija.

Funkcija

- Medžiaga: Silikonas

- Su patvarus ir daugkartinio naudojimo medicinos laipsnio gelis, neslidžios ir skalbti.

- Lengvas medžiaga, idealiai tinka nešiojamų, vežančių per kelionė ar išvyka.

- Aukštos kokybės materail su stipri, tampri ir elastinga funkcija, kuri gali puikiai išsitiesti ir atsipalaiduoti jūsų kojų, ir sumažinti skausmą, kurį sukelia manikiūras.beautiful, minkštas corns ir hammertoes.

- Plonas dizainas, lengva dėvėti kojinės ir batai net dirbdami ir miega.

- Tinka tiek vyrams, tiek moterims.

Pakavimo sąrašas

1 x 2vnt kojų vamzdis

1 × 8pcs piršto raštas

Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Prekės Pavadinimas LiveUeasy
Tipas Kojų Vamzdis

Panašūs produktai