PU Odos Vergas Apykaklės BDSM Bondage Šuo Apykaklės, Kaklo Diržas Sekso Antkaklį Su Pavadėliu Suaugusiųjų Sekso Produktai Poroms SM Žaidimai

€1.54

-30%

€2.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Medžiaga: PU Oda + Metalas. Spalva: Juoda. Dydis: Kaip Nuotraukoje Parodyta. Pakuotės Turinys: 1 * Apykaklės ARBA 1 * Pavadėlio ARBA 1 * Apykaklės + 1 * Pavadėlio.

Q: Kaip apsaugoti savo privatumą? A: 1) Naudoti diskretiška pakuotė, Ir 2) Parašyta "karoliai" arba "virtuvės reikmenys".

1.Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti prekes, prašome atidžiai patikrinkite gavimo adresą ir vardą prieš užsakymą. 2.Mes paprastai reikia 1-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 3.Virš pristatymo terminas yra tik nuoroda, kartais bus atidėtas iki švenčių, festivalių, blogas oras, muitinės ir kt. 4.Express paprastai turi muitinės mokesčių klausimais, tokiu atveju, prašome bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčių. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Prekės Pavadinimas Cessend
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Aksesuarų Rinkinys
Modelio Numeris lytis apykaklės
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Sintetinės Odos
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai