Naujas 16Pcs Sidabro Padengtą Balta Šokių Angelas Sparnų Pakabukai Pakabučiai 14x19mm

€1.48

-9%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Pakabukai.

Spalva: Sidabro Padengtą / Balta Medžiaga: Cinko Lydinio Metalų (Švino ir Nikelio Nemokamai) / Stiklo / Akrilo Dydis: 14x19mm

Skylutė 2mm Konversijos:1 colis=25.4 mm arba 1 mm=0.0393 colių Kiekis: 16Pcs PASTABA: Nuotraukos, kurių buvo imtasi realių išteklių baltos šviesos efektų,todėl gaminti

gali būti mažas dydis ir spalvos skirtumas KOMPIUTERIO ekrane,prašome kreiptis į dydį imformation

dėl aprašymų.Taigi, prašome suprasti, tai prieš siūlymą,Ačiū!

Pakavimo Detalę :Kiekvieną nutartį siunčiamas atlikti, naudojant Burbulas voką arba multil ayer dėžutėje. Ji apsaugo daiktus nuo žalingų tranzitu, kai jis pasiekia kiekvieną klientams'hand.

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Basilico-pica.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai. Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje srityje, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo. Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Pakabukai Tipas angel
Stilius Klasikinis
Modelio Numeris 2
Metalų Tipas cinko Lydinys
Bauda ar Mados Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HCJBAB
Elemento Tipas Pakabukai
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai