Pasyvus garso jutiklis KY-006 Arduino Smart Car9012 Tranzistorius Aktyvus Sirena Signalizacijos Modulis Jutiklis Beep ky-012

€0.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Jutikliai, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Davikliai, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, pyp pyp, pasigirsta signalas, automobilių signalizacijos.

Struktūrinis principas buzzer

A) įvesti garsinį signalą

1. Vaidmuo buzzer: buzzer yra integruotos struktūros elektroniniai keitikliai, DC maitinimas, plačiai naudojami kompiuteriai, spausdintuvai, kopijuokliai, signalizacija, elektroniniai žaislai, automobilių elektroninės įrangos, telefonai, laikmačiai ir t. t. elektroninių gaminių, garso prietaisų.

2. Buzzer Kategorija: daugiausia suskirstyti į pjezoelektriniai garsinis signalas ir dviejų tipų elektromagnetinių švilpukas.

3. Buzzer grandinės modelis simboliai: the buzzer apygardos raide "H" arba "HA" (senas standartas su "FM", "LB", "JD" ir pan.) rodo.

Schematiškai buzzer

(Du) struktūrinių principas buzzer

1. Piezo Sirena: pjezoelektriniai buzzer daugiausia multivibrator, piezo buzzer, varža atitikimo ir rezonanso lauke, korpusas ir kitos dalys. Kai kurie piezo buzzer atveju taip pat yra įrengta su šviesos diodais.

Multivibrator sudarė tranzistoriai ar integriniai grandynai. Kai įjungtas (1,5 V-15V DC darbinė įtampa), multi-harmoninis osciliatorius pradžios, išėjimas 1.5-2.5 kHZ garso signalo, varža atitikimo stumti piezo buzzer garso.

Piezo buzzer pagal švino cirkonatu titanatas ar sukelti magnio niobate pjezoelektrinės keramikos medžiagos. Abu paviršiai, keraminiai lakštai padengti sidabro elektrodo, poliarizaciją ir senėjimo gydymo, ir tada su žalvario ar nerūdijančio plieno lakštai laikytis kartu.

2. Sirena, magnetinis: elektromagnetinis buzzer pagal generatorius, elektromagnetinė ritė, magnetas, diafragma ir būsto ir kitos dalys.

Po įjungimo, garso signalas generuoja generatorius srovę per elektromagnetinio ritinės, elektromagnetinės ritės sukuria magnetinį lauką. Elektromagnetinių ričių ir diafragma yra sąveiką su magnetu, periodiškai vibruojantį garsą.

(Trys) parengė buzzer

(1) Paruošimo elektromagnetai, M: apie 6 cm geležies varžtas 100 atsisuka laidas, paliekant 5 cm geležinkelio kelio veda ritės su permatoma lipnia juosta yra gerai, tad ritė išleidimo juosta ir tada klijuoti jį į langelį, elektromagnetas gerai.

(2) Rengiant shrapnel P: Iškirpti iš geležies skardines apie 2 cm pločio ilgai geležies, sulenkta stačiu kampu, elektromagnetas yra laidas prijungti prie shrapnel, ir tada juosta shrapnel netoli medžio.

(3) padaryti ryšius su sąvaržėlės Q, knygų pakelti įrašą su šeimininku, veda laidą, kaip parodyta grandinės ryšį.

(4) koreguojantys atstumas tarp M ir P (juda langelius), elektromagnetas, siekiant pritraukti shrapnel, nustatykite atstumą tarp kontaktų ir shrapnel, kad jie gali tiesiog susisiekite su įtampa po pyptelėjimo gali būti išgirstas.

(Keturios) aktyvus ir pasyvus garso sirena

Moko atskirti tarp aktyvios ir pasyvios garso sirena

Dabar rinkoje dėl savo mažo dydžio,, maža sirena (skersmuo tik llmm), mažo svorio, žemos kainos, solidus, ir plačiai naudojamas įvairių poreikių girdimas elektros įranga, elektroninės gamybos ir vieno lusto grandines .

Iš išorės, dviejų rūšių garsinis signalas atrodo tas pats, bet atidžiau pažvelgti, nedidelis skirtumas tarp aukštis aktyvus buzzer a, aukštis 9 mm, o pasyvus buzzer b aukštis 8mm. Jei du buzzer smeigtukai nukreiptas į viršų, galima pastebėti, kad yra žalia plokštė yra pasyvus sirena, nr. grandinių plokštes su vinilo uždaryta viena veikia sirena .

Beng žingsnis nustatyti aktyvios ir pasyvios garso sirena, galite naudoti multimetro atsparumas profilis Rxl failą bandymas: garsinis signalas su juoda rašiklis, tada "+" pin, raudonas rašiklis ir atgal liesti kitą pin kodą, Jei jums sukelti krekingo, katalizinio krekingo garso ir atsparumo tik 8 Ω (arba 16 Ω) yra pasyvus sirena; jei nepertraukiamą garsą, ir atsparumas šimtai visoje Europoje, ir yra aktyvus švilpukas.

Aktyvus švilpukas, kuris tiesiogiai prijungtas prie vardinės galios tiekimo (nauja sirena yra nurodyta etiketėje) gali būti ištisinis garso; gana pasyvus ir elektromagnetinio buzzer garsiakalbis yra tos pačios, jums reikia imtis, siekiant gero garso išėjimo grandinės .

Mes taip pat parduodame daug rūšių elektroninius gaminius.toks kaip kondensatorius.rezistorius.LED,Kristalų.IC lizdas

ir t.t., dauguma iš jų mes vis dar nėra paskelbta.taigi, jei jums reikia ką nors, galite cotact man.mes visada čia

1. JŪSŲ PASITENKINIMAS YRA MŪSŲ PRIORITETAS.Pls susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

2. Jei turite kokių nors klausimų, pls susisiekti su mumis Trademanager.

kas daugiau ,ji turi daug privalumų, palyginti su kitų

IC produktų, pavyzdžiui, konkurencinga kaina, greitas pristatymas , pirmos klasės aptarnavimas po pardavimo.Tikiuosi, kad jūs turite gerą verslo kelionę mūsų parduotuvėje ,Ačiū !

Medžiaga Mišinio
Tipas Vibracijos Jutiklis
Modelio Numeris Aktyvi Garso Modulis
Naudojimas Vartojimo Jutiklis
Teorija Srovės Jutiklis
Galia Perjungimo Rele

Panašūs produktai